Sådan Caulk renlig

December 13

Sådan Caulk renlig

Tætning er let at gøre ordentligt-- og let at rode. En ren caulking job er et resultat af konsekvent hastighed, jævnt tryk og de rigtige værktøjer til jobbet. Når du har valgt den bedste form for caulk for projektet--silikone - eller acryl-baseret, eller en kombination af ingredienser--bestemmer korrekt anvendelse den langsigtede effektivitet af sæl og udseende af fælles. At tage sig til at gøre arbejdet godt første gang vil forhindre senere hovedpine.

Instruktioner

•Purchase en høj kvalitet caulk pistol. Den pistol, du vælger bør kræve omkring tre pumper, før caulking kommer ud af røret. Selvom dette indebærer, at det vil tage længere tid, langsommere bevægelse caulk er nemme at kontrollere og resulterer i en ren caulking job.

•Rengør det område, der er at være tætnes. Fjern snavs og andre rester til at sikre, at caulking klæber godt til overfladen. en stålbørste eller caulk-fjernelse værktøj er effektiv til dette. For at hjælpe med at guide din caulk placering, vedhæfte lige rækker af malertape langs kanten af området.

•Klippe tip off caulk røret ved hjælp af saks. Hullet skal være omkring en sekstendedel af en tomme i størrelse og skåret i en vinkel på 45 grader. Størrelsen af hullet er afgørende: Hvis det er for stort, for meget caulk vil komme ud; Hvis det er for lille, kan du ikke få nok.

•Hold pistol på en 30 - 45-graders vinkel til området. Vinklen vil bestemme den lethed, hvormed du kan tegne pistol langs området og den hastighed, hvormed caulk kommer ud. Vælge en vinkel, der giver dig mulighed for nemt at flytte pistol.

•Brace dysen af røret med en hånd og anvende ensartet tryk med den anden. Da caulk flyder ud af røret, skal du flytte pistol langs det område, du gerne caulk. Hastigheden er nøgle: Hvis du flytter for langsomt, for meget caulk vil bygge op; Hvis du flytter for hurtigt, kan du ikke få nok caulk i området.

•Åbn pres fra pistol og sæt den til side. Fjerne malertape.

•Don latex eller engangshandsker. Inden for to til fem minutter af programmet, glat caulk ved hjælp af din finger. Denne bevægelse vil hjælpe selv caulk tekstur og sikre, at det er spredt sig til alle områder af den knæk eller fælles.

•Sæt en svamp i en spand vand. Klem svamp for at fjerne overskydende vand. Flyt svampen over det caulked område, er skånsom mod caulk, selv for at undgå at fjerne den. Hvis overskydende caulk er synlige, skal du bruge en spartel til at forsigtigt fjerne den.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com