Sådan Caulk udendørs lys

February 22

Sådan Caulk udendørs lys

Hvis du nogensinde har brugt en glasur tube skrive hilsner på en fødselsdagskage, så vil du være en naturlig på caulking. Selv hvis du er ny til tætning, er du tilbøjelige til at nyde det, fordi det er en ligetil opgave, der lover fordele du tydeligt kan se. Den primære fordel du vil opnå fra caulking din udendørs lys holder vand fra jeopardizing komponenterne. Du vil også holde snavs og bugs ind lys, også. Vælg en silikone caulk for dette job; Det er vandtæt og ikke smuldre, knæk eller krybe.

Instruktioner

•Rengør området omkring lys med en fugtig klud. Som maling er caulk mest effektiv, når den anvendes på en ren overflade.

•Indstil op dit arbejdsområde omkring den udendørs lys. Spredes et gammelt tæppe eller dråbe klud til at fange utilsigtet caulk udslip. Grab en trin stige, hvis du skal, så du kan se dit arbejdsområde klart og behøver ikke at stamme til at nå det. Holde nogle papirhåndklæder i nærheden til at fjerne caulk klatter. Brug en hobbykniv til at styre egensindige caulk tilbage på plads. Og fylde en skål med vand, så du kan dyppe en finger i det og glat caulk.

•Klippe åbne toppen af caulk tube med hobbykniv eller tunge saks. Skære åbning med en 45-graders vinkel.

•Eyeball hvor du ønsker at anvende caulk: den lille hul hvor lyset gør kontakt med bagplade eller montering bord. Begynde at anvende caulk på toppen af det udendørs lys og arbejde din vej ned. Anvend caulk i én selv stream. Hvis du hælder ud af kurs, scoot caulk tilbage på plads med en hobbykniv.

•Caulk ned anden siden af lampen, fra top til bund, klemme caulk tube, mens du arbejder. Caulk langs toppen af den lampen og langs bunden, forlader en lille plads langs bunden for at tillade nogen fugt i lampen til at løbe ud.

•DIP din finger i skålen med vand og glat ud caulk. Tryk ned på caulk let som du arbejde din vej omkring lyset. Dette trin vil hjælpe med at sikre caulk fylder kløften mellem lyset og bagplade eller montering bord og sikre et færdigt look.

•Rengør op nogen spildt caulk. Følg anvisningerne på caulk tube og give caulking omkring din lampen tilstrækkelig tid til at helbrede.

Tips & advarsler

  • Praksis udkonkurrering af caulk på papir, en gammel stykke af træ eller plakat bord før rimming lys med det at opnå korrekt klemme handling og tempo.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com