Sådan chok en Pool med blegemiddel

March 11

Sådan chok en Pool med blegemiddel

Ved hjælp af klor blegemiddel til chok swimmingpools for at fjerne alger og forbedre pH niveauer i poolen bærer mange fordele. Brugen af klor blegemiddel, i stedet for pool chokerende kemikalier, er økonomisk, fordi en gallon af klor blegemiddel kan købes til en mindre pris fra mange dagligvare butikker og stormagasiner i stedet betaler for dyrere pool chokerende kemikalier på specialbutikker. Brug af klor blegemiddel er også en bekvem og sikrere alternativ, som det kan eliminere behovet for at bruge klortabletter, der flyder i vandet og kan være skadeligt for børn og voksne svømning i poolen.

Instruktioner

•Indstil hvor mange gallons af vand er i puljen ved at finde længden af puljen, bredde af poolen, den gennemsnitlige dybde af bassinet og multiplikator af puljen, der er baseret på formen på poolen. Finde den gennemsnitlige dybde af swimmingpoolen ved sammenlægning af dybden af de lavvandede ende og dybden af den dybe ende og dividere resultatet med to. Formere længde, bredde og gennemsnitlige dybde af bassinet til at finde de samlede gallons af vand i poolen. For eksempel ville en pulje, hvis dimensioner er 27-by-48-by-6-by-5.9 indeholder 45,878.4 gallons af vand.

•Drej off eller tag filteret swimmingpool før tilføje klor blegemiddel til swimmingpool. Deaktivering af filteret før du tilføjer blegemiddel hjælper med at sikre en jævn fordeling af blegemiddel ind i puljen til at forbedre klor niveau.

•Fyld et målebæger med den passende mængde uparfumeret og ufortyndet klor blegemiddel. Du skal bruge 2 qts. af blegemiddel for hver 10.000 gallon af vand i swimmingpoolen for at hæve niveauet af klor til den anbefalede vifte af klor mellem to og fire dele per million (PPM).

•Walk omkring den ydre område af bassinet. Hæld blegemiddel jævnt som du går rundt i det ydre område af bassinet. Hæld blegemiddel langsomt for at undgå sprøjt vand på farvet tøj.

•Drej på eller plug i filteret. Filteret bør operere natten til at hæve niveauet af klor i poolen.

•Test klor niveauet ved hjælp af et pH pool test kit. PH-niveau bør være mellem 7,2 og 7,8 dele per million (PPM).

Tips & advarsler

  • Tilføje kemikalier til pool natten over for at undgå tab af effektivitet forårsaget af UV-stråler fra solen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com