Sådan Clean Carpet Stains naturligt

September 4

Rengøring pletter fra tæpper kan gøres sikkert og effektivt ved hjælp af naturlige ingredienser. Mange boligejere vælger for at bruge naturlige Tæpperens produkter på grund af miljøhensyn, allergier, omkostninger og børns sikkerhed. Naturlige tæppe rengøring ingredienser er i stand til at fjerne en række bejdse og odors. Heldigvis, naturlige produkter kan købes på de fleste købmandsforretninger for en brøkdel af prisen for kemiske rengøringsmidler. Følgende trin vil forklare hvordan man kan rense tæppe pletter naturligt.

Instruktioner

•Treat lys pletter. Fyld en sprøjte flaske med en del eddike og en del vand. Spray blandingen direkte på den farvede del af gulvtæppet. Lad blandingen sæt i 10 minutter. Brug en blød nylon børste til forsigtigt børste pletter fra gulvtæppet. Brug et håndklæde fugtet med vand og tør forsigtigt op de resterende blanding. Duppes tør med en ren klud.

•Tag tunge pletter. Kombiner 1/2-kop borax, 1/2-kop salt og 1/2-kop eddike i en mellemstor størrelse skål. Rør blandingen, indtil det bliver en pasta. Anvende en generøs mængde af blandingen på pletten. Forsigtigt arbejde pastaen i de farvede område, indtil det er mættet. Gør det muligt for at indstille i 2 timer. Vakuum tørrede blandingen fra gulvtæppet. Brug en afdæmpet klud til at fjerne alle rester rester, og duppes tør.

•Tag friske pletter. Hæld en generøs mængde af club soda direkte på pletten. Bruge en tør klud til forsigtigt duppes området. Gentag denne proces så mange gange som nødvendigt, indtil pletten er fjernet helt. Afslutningsvis blotting område med en ren tør klud, indtil det er tørt at røre.

•Rengør op pet urin pletter. Bruge en tør klud eller køkkenrulle til at opsuge urinen så meget som muligt. Kombiner 1 1/2-qt varmt vand med 1 kop eddike i en mellemlang balje. Brug en svamp til at anvende blandingen på de farvede område. Gnid blandingen ind i tæppet og skyl svamp mellem programmer. Bruge en tør klud til at skamplet væk eventuel tilbageværende fugt. Når tæppet er helt tørt, drys bagning soda på det område, hvor pletten var placeret. Lad sidde i 20 minutter. Vakuum området grundigt. Blanding af eddike og bagepulver vil dræbe bakterier og fjerne urinen lugt.

•Tag fedt pletter. Placere et absorberende håndklæde på toppen af fedt plet til at absorbere overskydende fugt. Tryk ikke håndklædet ind i tæppet. Dermed vil integrere fedt plet yderligere ind i tæppet. Fjerne håndklæde. Hæld en generøs mængde af majsstivelse på pletten. Gør det muligt for at indstille i 24 timer. Vakuum op resterende majsstivelse. Brug en blød nylon pensel til at fjerne eventuelle resterende rester fra tæppe fibre.

Tips & advarsler

  • Gøre en farveægtheder plaster test før du anvender et rengøringsmiddel på gulvtæppet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com