Sådan Clean hvide havemøbler

March 5

Den hvide havemøbler, der er blevet et fælles websted omkring puljer og dæk over hele landet er lavet af et holdbart plast harpiks. Den plast harpiks er oprettet via en opvarmet krakningsproces, der konverterer kulbrinter i harpiks polymerer. Harpiksen ser ud stor, når det er nyt, men meget utiltalende, når naturen begynder at forlade sit præg. Hvide havemøbler udsat for regn og intense sollys skal rengøres regelmæssigt for at holde ser sit bedste.

Instruktioner

•Spray den hvide havemøbler ned med en haveslange. Vand fra haveslangen vil bidrage til at fjerne eventuelle rester, løs og vil få det våde nok til at starte renseprocessen.

•Fyld en spand med varmt vand, og tilsæt 1/4 kop af opvaskemaskine pulver. Bruge en scrub pensel til at anvende løsningen til den hvide havemøbler. Krat havemøbler med løsningen, indtil det kommer ren, og giv havemøbler en skylning med slangen.

•Anvend en meldug remover. Til vanskelige pletter, der nægter at rokke sig, skal du bruge et badeværelse meldug rengøringsmiddel, der indeholder blegemiddel. Spray patio møbler med meldug, og lad det sidde i ca 30 minutter. Brug en plastik stridt til at fjerne pletter, efterfulgt af en skylning med haveslangen.

•Prøv en løsning på én tbsp. flydende vaskemidler, 3/4 kop klor blegemiddel og en gallon af vand blandet i en spand. Brug løsning på vanskelige pletter og misfarvninger; anvende det med en svamp eller krat pensel. Efter skrubning, fjerne løsning med en haveslange.

•Få ud effekt spændeskive. En højtryksspuler, tilpasses den laveste indstilling kan bidrage til at fjerne pletter og gøre hvide havemøbler ser som ny igen. Hvis du ikke har en højtryksspuler, overveje at tage dine havemøbler til en gør det selv-bilvask. Denne måde kan du slange og sæbe op den hvide havemøbler. Når pletterne er fjernet, skal du tilføje en spray voks, der vil forårsage regn vand til at perle på overfladen.

Tips & advarsler

  • Prøv at bruge en magisk viskelæder på hvide havemøbler. De materialer, der udgør den magiske viskelæder fungerer godt til at fjerne pletter på hvide flader.
  • Bære gummi rengøring handsker for at beskytte dine hænder, når du arbejder med et blegemiddel produkt.
  • Brug ikke metal scrubbere på den hvide havemøbler, fordi det kan ridse det og ødelægge den skinnende overflade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com