Sådan Clean Meldug Off af udendørs puder

July 17

Sådan Clean Meldug Off af udendørs puder

Meldug afspilles favoritter - både indendørs og udendørs puder kan udvikle mug pletter og muggen lugt hvis hynderne blive fugtig eller gemmes i mørke, klamme betingelser. Fugt gør meldug problemet værre, så udtørring dine puder og derefter holde dem så tør som muligt hjælper med at udrydde meldug, skimmel og mug.

Frisk og tør

Luft mugne puder ud under tørre forhold på en blæsende dag--sæt hver pude et sted hvor luften rammer så meget af overfladen som muligt, herunder bunden og tilbage. For eksempel, lean dem op mod et gelænder eller placere dem på toppen af planten står udendørs. Rotere puder med få timers mellemrum for at afdække andre områder til maksimal luftstrøm. Sunshine hjælper tørre en pude ud endnu mere, og da puden er designet til udendørs brug, det bør være relativt resistent mod falmning. Medmindre puden er helt tørt, kan rense det blot resultere i flere mug vækst. Lufte det ud, indtil det er tørt hjælper også fjerne muggen lugt, der går sammen med meldug. Bruge en scrub pensel til at børste lager løs meldug, mens du er udendørs. For at spotte meldug, kontrollere for små pletter, der ligner en smule snavs.

Eddike: Vanishing løsning

Hvid eddike gør meldug forsvinde mens at hjælpe fjerne muggen lugt fanget i hynderne. Spray fuld styrke eddike over mugne pude overflade, mens du luft pude ud udendørs. Dyp en scrub pensel eller tandbørste i en smule af eddike til at skrubbe steder væk. For stædig meldug pletter, sættetid et foldet stykke køkkenrulle i hvid eddike, og angiv derefter de våde håndklæde direkte over mugne området. Fjern papir håndklæde og aftørring med en fugtig svamp efter 15-20 minutter. Tør området med en anden køkkenrulle, og lufttørre puden udendørs på en nonhumid dag.

En Citrus løsning

Citronsaft og salt hold op til at tjene som en naturlig meldug-busting pasta sikkert for udendørs puder. Lav en pasta af citronsaft og vand, og Påfør pastaen direkte til mugne områder af pude, gnide det i en smule med en blød børste som en tandbørste. Tillad pasta til tørre på plads på en solrig dag. Tørre det væk med en fugtig svamp. En anden måde at gøre pasta er at bruge en citronskal med en smule af papirmasse og saft tilbage indeni. Drys salt liberalt over indersiden af citron og gnid saltet området over meldug.

Bleach ud

Du kan bruge blegemiddel til at fjerne genstridige meldug fra en udendørs pude. Sætte på en par gummihandsker til at beskytte dine hænder, og derefter blande 2 spsk af blegemiddel i en quart af varmt vand. Dyp en klud eller scrub pensel i blegemiddel vand og suge en farve-fast pude overflade med løsningen i 15-20 minutter. Tør puden ned med en fugtig klud bagefter at fjerne blegemiddel vand. Luft tørre det på en solskinsdag. Test puden, hvis du er usikker på sin farveægthed ved at anvende et par dråber af blegemiddel vand til en inconspicuous område og vente 15 minutter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com