Sådan Clean stof & polstring

January 31

For at forlænge levetiden på dine tekstiler og polstring er det vigtigt at bruge højre rengøringsmidler og behandlingsmetoder. Selvom kemisk-holdige produkter kan effektivt rense dit stof og læder, kan det over tid bære eller kedelig materialet.

Instruktioner

•Mix OxiClean pulver med vand og tillade løsning til at opløse. Påfør blandingen til pletter på stof eller polstring, gnid det og lad det sidde i fem minutter. Efter fem minutter, duppes område med dit rengøringsklud og skyl stedet. Hvis pletten er fortsat, skal du gentage ansøgningsprocessen efterfulgt af skylning og lade det tørre.

•Rengør din læder med mild sæbe. Læder kan nemt blive beskadiget, hvis du bruger de forkerte rengøringsmidler. Som altid referere til fabrikanten tag placeret i bunden af dine møbler for rengøring instruktioner. Hvis tag siger det er sikkert at bruge læder rengøringsmidler, først bruge en støvsuger til at fjerne snavs og støv fra folderne i læderet. Fyld en spand med en quart af varmt vand, og tilføje 1 oz af Lexol ph-Cleaner eller flydende sæbe til vandet og bland. Dyp en klud i blandingen og vride ud overskydende vand. I en cirkulær bevægelse, tørre lædermøbler med den våde klud. Våd den anden klud med varmt vand og tør læder for at fjerne sæbe blanding. Bruge den tredje klud til at tørre dine læder, og den fjerde rag til buff det med Lexol Conditioner.

•Spray løse Multi stof polstring Cleaner eller simpel Green naturlige tæppe Care på møbler. Dække pletten med rengøring spray, og gør det muligt at sidde i fem minutter. Brug en ren klud til at skamplet område, efterfulgt af skylning i stedet for at fjerne pletten. Tillad område til at tørre, og Gentag de forrige trin, hvis pletten er stadig synlige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com