Sådan Control bladlus med sæbevand

March 18

Sådan Control bladlus med sæbevand

Bladlus er små insekter ofte findes på ny vækst af haven og dekorative planter. De hindrer vækst ved at suge saft fra plante blade. Afskrække bladlus, gøre to vand og sæbe-baserede løsninger og anvende til haven i en ugentlig rotation. Disse nontoxic løsninger er meget sikrere end kemiske insekticider.

Instruktioner

Sæbevand - Rotation One

•Fyld en 1-quart flaske med vand. Bland 2 tbsp. af opvaskesæbe. Erstatte spray dyse på flasken og ryst til at blande løsningen. Tillad suds at bilægge. Brug ikke produkter, der er mærket "detergent." De er for stærke og vil skade planter.

•Test løsning på dine planter ved i første omgang sprøjtning en eller to blade. Let tåge blade på toppen og bunden. Efter to dage, tjek for skader forårsaget af sæbeopløsning. Ikke alle planter kan tåle sæbe. Stop brugen, hvis blade visner eller brun.

•Spray hele anlægget med løsningen, hvis ingen visnen opstod under testen. Tåge plante for at dække top og bund af bladene og stilken. Spray sæbeopløsning på planter en gang hver anden uge. Check dagligt i visnende.

Sæbevand olie løsningen - Rotation to

•Pour 24 ounce af vand i en sprayflaske. Tilføje 8 ounce af vegetabilsk olie og 2 tsk af opvaskesæbe. Erstatte spray dyse. (Igen, ikke bruge produkter, der er mærket "detergent.")

•Shake flaske at blande opløsningen. Tillad ikke olie og vand til at adskille. Straks spray én eller to blade til at teste løsningen på anlægget. Efter to dage, hvis der er visnende eller brunfarvning af prøveområdet, afbryde brugen af denne spray.

•Shake flaske at blande opløsningen. Straks spray hele areal, herunder stængler og blade af dine planter når ugentlig. Rotere brug af to løsninger hver uge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com