Sådan Control bladlus naturligt

March 20

Sådan Control bladlus naturligt

Erfarne gartnere ved en af de sneakiest væsner i deres have bladlus. De er meget lille og kan vises på dine blomster og grøntsager natten over næsten. De kommer i mange farver, kolonisere og normalt kan findes på undersiden af blade og blomster. Som de feed på dit anlæg, forårsager det forvrængning og gulfarvning af blade. De safter, de efterlader vil være klæbrig. Da de kolonisere, kan de spredes meget hurtigt i hele din have og ødelægge alle dine hårde arbejde. Du kan styre og dræbe bladlus på en måde, naturlige, miljøvenlige og ugiftige.

Instruktioner

•Undersøg dine planter på en regelmæssig basis. Alt dette indebærer er at kigge efter eventuelle usædvanlige vækst på dine planter. Bladlus som ny vækst, så tjek især lukke hvor du har nye vækst.

•Blast plante med en stærk spray af vand fra en haveslange til at vaske ud bladlusene og så meget af den klæbrige ting, kendt som honningdug, forlader de bag på din blomst eller vegetabilsk plante.

•Kapacitet haven på en tidsplan. Planter, der ikke er vandes regelmæssigt bliver svag og kan være let værter for bladlus og andre have skadedyr.

•Prune væk så meget af området bladlus-beskadiget som muligt med sakse uden at ødelægge dit anlæg.

•Kontrollér, en naturlig ugiftige bladlus insekticid. Terning en fed hvidløg og sted i en plast beholder med 3 kopper vand. Sætte et låg eller dæksel på beholder og lad det stå i mindst otte timer. Du kan sætte dette i køleskabet, hvis du ønsker. Efter at vandet har haft en chance for at være infunderes med hvidløg saft, afløb fra hvidløg. Put hvidløg vand i en sprayflaske og spray de bladlus angrebne planter med løsningen. Sørg for at du får under bladene. Dette vil dræbe bladlus og også fungerer som en afvisende.

•Åbn mariehøns, som er en naturlige rovdyr af bladlus i din have. De vil spise mange af skadedyr. Du kan bestille dem online, hvis du ikke kan finde dem lokalt. Du kan endda holde dem i køleskabet, indtil du er klar til at bruge dem. Sørg for at du vandplanter, du vil have dem til at gå til før du slipper dem, da de er tiltrukket af vandet.

Tips & advarsler

  • Der er også visse planter, der tiltrækker rovdyr af bladlus, plante dem tæt på den blomstrende roser og planter, der er tiltrukket af bladlus.
  • Anbefale, at du køleskab enhver resterende hvidløg spray til fremtidig brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com