Sådan Control Boxwood Spider mider

January 17

Sådan Control Boxwood Spider mider

Boxwood spider mider har kostet mange boxwood træ blade. Disse tan-farvede mider spise blade, forårsager dem til at vende fra gul til brun og ofte falder for tidligt. Nogle gartnere forvirre mider med edderkopper, på grund af deres lange forbenene; men disse skadedyr er ja mider. Selvom chancerne for mider dræbe træet er lav, de forårsage skade på vegetationen, gør deres fjernelse et must.

Instruktioner

•Spray træ med vand fra din haveslange. Den stærke aktuelle slag mider og sine æg ud af træet. Sprøjte undersiden af bladene ud over toppe, som mider vil ofte skjule og lægge deres æg på sådanne steder.

•Åbn aggressiv mider på angrebne træer. Aggressiv mider, såsom Amblyseius, Phytoseilus og Metaseilus arter, spise boxwood spider mider uden at skade træet. Mider også forhindre fremtidige mide angreb opstår.

•Applicer miticides til berørte træer. Miticides, der indeholder ingredienser som acephat, diazinon og malathion er typisk effektive mod mider. Spray de fleste miticides direkte på træet; dog læse etiketten for dens specifikke instrukser, som de kan variere pr. mærke.

•Applicer insektbekæmpelsesmidler olier og sæber til træet. Insektbekæmpelsesmidler olier og sæber er svarer til miticides, medmindre de indeholder færre kemikalier og som et resultat er mindre skadelige for miljøet. Anvende produkter direkte til de berørte blade, da de virker ved kontakt. Følg anvisningerne på etiketten for oplysninger om fortynding, som nogle mærker kræver ændring produkter før du anvender dem på træerne.

Tips & advarsler

  • Aggressiv mider, miticides og insektdræbende olier og sæber kan findes på hardware og hjem og haven butikker.
  • Japansk boxwoods er normalt mindre modtagelige for boxwood skadedyrsangreb end andre sorter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com