Sådan Control Centipedes i dit hjem

May 23

Sådan Control Centipedes i dit hjem

Tusindben angreb er sjældne, men kan være foruroligende, da centipedes kan bevæge sig hurtigt og kan bide. Centipedes ikke insekter og faktisk bytte på flere skadedyr, så de kan være gavnlig, selv om du måske foretrække deres fordel i din have i stedet for inde i dit hjem. Hvis du har centipedes i dit hjem, kan du have større bug problemer. Centipedes foretrækker fugtige miljøer, så at holde dit hjem rent og tørt er en vigtig faktor i at holde dem.

Instruktioner

•Spray insekticider på hvert indgangssted ind i dit hus, herunder døre, vinduer, revner, sokler og alle havne i vægge eller gulv for ledninger eller rør. Spray hele fundamentet og siderne af dit hjem. Mens insekticider ikke er helt effektive på centipedes, fjerne tilstedeværelsen af andre bugs---ved hvilke centipedes feed---vil afholde deres tilstedeværelse.

•Spray insekticider omkring snavs og alle planter, der vokser tæt på dit hus. At give en insekt-fri barriere omkring dit hjem vil holde bugs og modvirke centipedes.

•Undersøg dit køkken, badeværelser, bryggers og kælder til våde områder. Hvis du har VVS utætheder, reparere dem. Hvor du finder fugtige områder, bruge en hårtørrer eller plads varmelegeme til at tørre dem.

•Kill edderkopper, der kan optage dit hjem. Edderkopper er ikke insekter, og insekticider kan ikke dræbe dem. Bruge et produkt specielt lavet til dem. Edderkopper er en anden fødekilde for centipedes. Hvis dit hjem indeholder ingen tusindben mad, vil de forlade på egen hånd.

•Lære at acceptere tilstedeværelsen af centipedes. Fordi de er grådige jægere af insekter---kan herunder kakerlakker---centipedes i dit hjem styre dine andre skadedyr problemer. Når dit hjem er helt fri for insekter, vil centipedes enten dø eller forlade på egen hånd.

Tips & advarsler

  • Centipedes kan bide, men bid er ikke særlig farligt og er beslægtet med en mild bistik. Dog i troperne, som Hawaii, aggressiv asiatiske centipedes vokse stort, hurtigt og levere en potent bid, der kan forårsage vævsnekrose og endog døden på lejlighed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com