Sådan Control Foxtail i græsplæner

January 6

Rævehalen er en varme-sæson årlige ukrudt, der kommer fra jorden i løbet af sommeren og konkurrerer med nærliggende planter for fugt og næringsstoffer. Shallow-forankret planten indeholder en bred, busket tip der ligner en ræv hale eller mascara wand. Efter spiring, den lyse grønne plante blander sig med omgivende græs og er ikke bemærket indtil midsommer når det vokser højere end 2 fødder og tårne over plænegræs. Fordi den producerer lille frø, der spirer fra forår til efterår, er effektiv kontrol opnået gennem flere metoder.

Instruktioner

•Træk ud foxtail planter fra jorden med deres rødder, hvis omfanget af angreb er lille. Tåge jorden let på forhånd, så planten glider ud nemt. Havearbejde handsker og løsne jorden omkring bunden af planten med en murske, hvis nødvendigt, så planten kommer ud nemt. Straks indsamle plante i en pose til at holde frøene fra sprede og spire.

•Spread otte til 12 aviser plader over foxtail angreb til at kvæle planterne og dræbe dem økologisk. Overlappe avis kanter med 3 inches at holde sollys, vand og fugt fra at nå igennem. Mulching ukrudtet begrænser adgangen til væsentlige elementer, forårsager død i fire til seks uger.

•Spray foxtail græsser med en non-selektive ukrudtsmidler som glyphosat når de aktivt vokser. Læs etiketten retninger for sprøjtning formuleringen direkte på rævehalen planter eller fortynde det på forhånd. Tillad herbicid om ugen til at arbejde effektivt og vise resultater. Dække i nærheden vegetation med en presenning eller plastfolie til at forhindre utilsigtet sprays.

•Treat foxtail planter med en eddike som indeholder mere end 20 procent eddikesyre til at dræbe dem økologisk. Afhængigt af personlige præferencer, hæld eddike i en sprayflaske og målrette isolerede planter i plænen eller hæld eddike over ukrudt angreb. Inspicere foxtail for tegn på visnen efter fire dage og Gentag program, hvis det er nødvendigt.

•Mow græsplæne to gange om ugen at svække foxtail planter vokser der. Indsamle udklip i samling taske og kassér for at holde frøene fra at falde på jorden og spire. Hyppig slåning svækker struktur af ukrudt og gør den modtagelig over for skade ved andre metoder.

•Maintain god kulturelle kontrolpraksis at styre foxtail i din plæne. Vand plænen dybt og sjældent at fremme dyb Græsrødder og holde shallow-rod foxtails fra blomstrende. Fjerne thatch en gang om året og klippe din plæne græs lidt højere end normalt i sommer for at gøre det vanskeligt for ukrudt at konkurrere.

Tips & advarsler

  • Spray en herbicid specifikt formuleret til at styre årlige ukrudt over din græsplæne i det tidlige forår, før foxtail frøene spire. Alternativt, spray pre emergent herbicid indeholdende pendimenthalin over området. Følg etiket retninger for gentagne ansøgninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com