Sådan Control Fusarium Root & Crown Rot

June 12

Fusarium roden og kronen rot er typisk forårsaget af jord-bårne svampe der angriber en bred vifte af planter, herunder vegetabilske afgrøder, blomster og et par træagtige prydplanter som palmer. Svampen Fusarium oxysporum angriber planter gennem deres rødder, forårsager rødder at vende brunlig-sort og forfald, forårsager plante bliver gule, visner og mister sine blade. Cool, våde betingelser har tendens til at fremme fusarium roden og kronen rot. God havearbejde praksis og forebyggende fungicid programmer kan hjælpe kontrol fusarium roden og kronen rot.

Instruktioner

•Forbedre jord dræning og minimere komprimering for at hjælpe kontrol fusarium roden og kronen rot. Våde jorde med dårlig dræning bidrage til fusarium infektioner, så ændre tunge ler eller komprimeret jord med groft sand og organisk stof til at forbedre dræning.

•Tilvejebringelse ordentlig pleje til dine planter, herunder korrekt gødskning og vanding. God plante pleje vil hjælpe med at styrke planterne, så de bedre kan modstå de skadelige virkninger af fusarium rot. Undgå over vanding, som kan fremme fusarium svampevækst.

•Prevent andre stressfaktorer fra svækkelse dine planter, som næringsstof mangler, herbicid skader, insekt skadedyrsangreb og infektioner fra andre sygdomme. Enhver supplerende stressfaktorer kan yderligere svække dine planter og fremme fusarium infektioner og spredning af svampen.

•Plant tidligere inficerede jord områder med frø forbehandlet med fungicider. Der kan hjælpe med at forhindre tilbagefald af fusarium rot infektioner.

•Prune inficeret vækst af buske og træer påvirkes af fusarium roden og kronen rot. Fusarium-inficerede træer og buske kan udvikle kronisk gren dieback, og beskæring og ødelægge de syge lemmer kan hjælpe med at kontrollere spredningen af sygdommen.

Tips & advarsler

  • Hvis fusarium rot infektionen påvirker årstidens haveplanter eller afgrøder, kan du overveje at udfører jord solarization for at hjælpe med at slippe jorden af fusariumsvampe. Udfører sædskifte hver vækstsæson ved at vælge forskellige planter til at vokse i den samme jord kan også medvirke til at reducere spredning af fusarium sygdom.
  • Ikke genplante den samme type af planter i jord, der har haft planter med fusarium roden og kronen rot. Den bedste fremgangsmåde er at plante i den inficerede jord kun plantearter, der er resistente over for fusarium rot.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com