Sådan Control jordbær Spider mider

August 12

Sådan Control jordbær Spider mider

Jordbær spider mider er små insekt-lignende organismer, der trives på en lang række planter og blomster, herunder de jordbær plante. De er ofte omtales som "red spider" da de er røde og har otte Behårede ben. Disse små bugs vises i sporadiske udbrud--et år haven vil være fint og den næste år, det kan blive overhalet. Hvis det er et godt år for mider trives, er kontrollere dem nøglen til din have overlevelse. Hvis de ikke kontrolleres, kan de i sidste ende dræbe hele planter.

Instruktioner

• Lad et parti af 100 til 200 Neoseiulus fallacis mider løs omkring de jordbær planter. Disse mider feed på jordbær spider mider, men ikke på planterne. Når jordbær spider mite befolkning er lav eller ikke-eksisterende, vil predator mider gå videre til en ny placering fra din have. Neoseiulus fallacis mider er let tilgængelige på flere Internet butikker.

•Fyld en haven sprøjte med vand og tilsæt 1 tsk rosmarin olie.

•Sæt haven sprøjten til en slange. Spray et jævnt lag af blandingen over jordbær planter. Lugten af rosmarinolie er en naturlig hindring for jordbær spider mider. Gentag dette en gang hver tredje uge.

•Hold planter fugtig på alle tidspunkter. Spider mider foretrækker varme, tørre betingelser, så jo mere fugt og luftfugtighed der er omkring planterne, mindre sandsynligt spider mider er til at bebo dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com