Sådan Control kål orme

November 8

Sådan Control kål orme

Kål orme er destruktive haven skadedyr, der er faktisk larver. De spiser bladene af kål, grønkål, broccoli og mange andre bladgrøntsager. Der findes tre grundlæggende typer af kål skadedyr: cabbageworms, diamondback møl og kål loopers. Da de hurtigt reproducere og ødelægge afgrøder, er kontrollere dem vigtigt at gemme de vegetabilske planter. Ved hjælp af flere metoder sikrer, at planterne er klar til at spise når den er moden.

Instruktioner

•Purchase og installere flydende række dækker over alle grøntsager i haven, ikke bare dem i øjeblikket inficeret. Række covers er lang, hvælvet rør, som du blot sidde på toppen af grøntsagerne. Disse forhindre yderligere angreb opstår, og kontrollere den nuværende befolkning af orme.

•Undersøg planter meget tidligt om morgen så snart solen står op. Sætte på haven handsker og plukke som mange af ormene som du se kravler over bladene. Slippe dem i en spand med vand, indtil de dør, og derefter kasseres vandet.

•Fyld en haven sprøjte med et insekticid, der indeholder Bacillus thuringiensis, vist sig effektiv mod kål orme. Spray toppe og bunde af alle plante blade med spray indtil gennemblødt. De voksne orme spiser blade og derefter dø.

•Træk op kål eller andre bladgrøntsager begyndt at dø, da kål orme ofte lægge æg i dem. Også, Kassér alle de nuværende afgrøde ved udgangen af år, i stedet for at overlade det i sted over vinteren

Tips & advarsler

  • Altid rotere afgrøder, beplantning dem i forskellige områder i haven hvert år. Dette mindsker chancerne for en anden kål orm angreb i fremtiden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com