Sådan Control krybende Charlie i en græsplæne

December 5

Sådan Control krybende Charlie i en græsplæne

Krybende Charlie er en bredbladet ukrudt, der er kendt af mange frustrerede husejere som ground ivy. Vævning sin vej gennem en græsplæne af krøb langs jorden, er krybende Charlie vanskelige at styre som det tråde vej omkring knivene af græs. Som med mange bredbladet ukrudt i en hjem græsplæne, kontrollerende krybende Charlie omfatter både økologiske og herbicid metoder.

Instruktioner

•Øge klinge højden på plæneklipperen bliver brugt til at klippe græsset i en græsplæne hvor krybende Charlie er til stede. Justere klinge højde, så græsset er i stand til at modstå skæres og vil ikke blive svækket til det punkt, at ukrudt kan få fodfæste.

•Tag på arbejdshandsker og pull krybende Charlie ukrudt fra plænen. Træk ukrudt gennem græsstrå ved at rive. Forstå bredbladet ukrudt og træk til at fjerne det fra plænen.

•Følg en rutine for befrugtende og overseeding plænen for at opretholde en sund græsplæne og undgå bare pletter, der kunne give en post punkt for krybende Charlie. Overseed plænen i efteråret og anvende gødning efter behov. Sprede pre emergent herbicid i det tidlige forår til at hjælpe kontrol udbrud af ukrudt.

•Sæt en haven spray tank på en robust arbejde overflade og fjerne toppen. Måle den ønskede mængde af Dicamba herbicid og hælde i tanken. Følg producentens anvisninger for at blande Dicamba, holde sig for øje, som en tommelfingerregel Dicamba bør anvendes med en hastighed på 3 ounce per hektar af græs.

•Tilføj den ønskede mængde af vand til tanken, spray, stramt luk låget og anvende Dicamba herbicid på områderne på græsplænen hvor krybende Charlie er opstået. Tillad herbicid tørre grundigt før de giver børn eller dyr adgang og se ukrudt tæt for die-back.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com