Sådan Control meldug i din have

April 7

Meldug er en svamp, der angriber et antal planter i haven, forlader en hvide pulverformige stof på anlægget. Dette er en af mange svampeinfektioner, der kan skade din have og dine afgrøder. Den sidste ting du ønsker at gøre er bruge skadelige kemikalier som meldug behandling. Økologiske metoder og alle naturlige fungicider er nemme at lave og bruge.

Instruktioner

•Kontrollér kompost te at beskytte nogen af dine planter, der er regelmæssigt angrebet af meldug, svampesygdomme og insekter. Mikrober, der findes naturligt i kompost tea er meget effektive på en række skadedyr. Fyld en ikke-plastik spand halvt fyldt med kompost, og derefter udfylde til toppen med vand. Lad det brygge for 10 til 14 dage, derefter stamme det. Hvis du vil bruge på planter, fortynde én del kompost tea med 10 dele vand. Tilføj 2 spsk melasse til hver gallon af fortyndede kompost tea. Spray på løvet. Kompost tea er meget effektiv på tidlige tomat blight. Kompost tea kan også bruges som en fodring spray.

•Kontrollér cornmeal juice af iblødsætning en nylon mesh pose fyldt med 1 kop af gartneri cornmeal i en gallon vand, indtil det ser mælket. Ikke fortyndes cornmeal juice på alle. Sætte saft i en sprøjte og let anvendelse på løvet. Cornmeal juice kan føjes til kompost tea samt. Mad grade cornmeal vil arbejde for denne opskrift; gartneri cornmeal er dog billigere. Cornmeal hjælper kæmpe rod og jord relaterede svampe problemer og bruges til at forbedre jordbundskvaliteten og øger modstandskraft over for sygdomme. Det vil ikke brænde eller skade planterne.

•Kontrollér en mælk spray og brug ugentligt til at styre meldug. Kombiner 1 del mælk med ni dele vand, og spray på blade af planter. En undersøgelse i Sydamerika fandt, at ugentlige programmer mælk var lige så effektiv i at kontrollere meldug i zucchini planter som de almindeligt anvendte syntetiske fungicider. En ekstra fordel er, at mælk Sprayen er også en Blandtegning feeder, der arbejder for at styrke plantens immunforsvar. Brug ikke en stærkere løsning. For meget mælk kan forårsage en uskadelig svamp til at vokse på anlægget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com