Sådan Control Milfoil ukrudt

January 27

Milfoil er en invasiv, udenlandske vand weed. Det formerer sig ved at bryde off stykker og danner rødder på det nye stykke. Milfoil kan være svære at adskille fra andre vandplanter, men din lokale kooperativ udvidelse kan bekræfte milfoil's tilstedeværelse. Milfoil er en aggressiv ukrudt, som mange stater arbejder til kontrol. Ukrudt vokser i meget tykke klumper, bliver en grobund for myg og det kvæler ilt fra vandet i sommermånederne. De fleste af kontrol for milfoil er underlagt lokale agenturer, men der er ting, du kan gøre på en mindre skala til at hjælpe med at kontrollere dens udbredelse.

Instruktioner

•Rengør din båd og trailer grundigt før du starter dem i vandet. Også rense din båd og trailer grundigt, når du flytter dem til andre forekomster af vand.

•Undgå organer af vegetation med din båd, når du er på vandet. Dette minimerer risikoen for spredning af milfoil weed til andre dele af kroppen af vand.

•Report nogen observationer af milfoil, eller endda planter du tror kunne være milfoil, til din lokale kooperativ Folkeuniversitet eller Department of Natural Resources. Disse agenturer kan derefter afgøre, om milfoil er til stede og tage skridt til at fjerne den.

•Tag milfoil ved hånden hvis du ser det nær kysten.

Tips & advarsler

  • Mange søen eller dammen samfund har et frivilligt program, hvor borgerne kan vælge for at blive "luge watchers." Disse er generelt folk, der bor på en sø eller andre vandområde som advare deres lokale agenturer, hvis de begynder at se tegn på milfoil angreb.
  • Lokale agenturer bruge høstmaskiner til at skære milfoil godt under vandlinjen for at kontrollere ukrudt. De kan også installere glasfiber skærme nær bunden af dammen eller søen for at begrænse milfoil's vækst. Kemisk bekæmpelse er ikke en optimal måde at udrydde milfoil på grund af risikoen for kontaminering af vandområder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com