Sådan Control mudder foran en gårdhave

July 25

Sådan Control mudder foran en gårdhave

Mudder kan være en reel eyesore, når det er tæt på en gårdhave eller et dæk. Det kan også være en glide fare, især når folk spore det ubevidst, på deres sko og ind i huset. Når de mudrede sko er inde i huset, vil boligejer skulle rengøre gulve og tæpper inde. Kontrollerende mudder foran en gårdhave kræver nogle planlægning og regelmæssig vedligeholdelse.

Instruktioner

•Look for lækager eller vandkilder omkring terrassen, der kan bidrage til mudder dannelse. Hvis en sprinkler er nærliggende, holde det slukket give mudder tid til at tørre ud. Reparere eventuelle lækager og fjerne alle kilder til fugt, så mudder vil tørre ud og blive mere håndterbare.

•Trim nogen træer overhead så mudret området modtager mere sollys om muligt. Varmen fra solen vil bidrage til yderligere tør ud af mudderet, så det er ikke så glat og vil ikke få sporet så let.

•Sæt grus eller større sten over området snavs når mudderet har tørret, til både forbedre udseende omkring terrassen og give en barriere, så ingen kommer ind i mudder. Mursten er en anden mulighed at overveje.

•Lay ned et stykke ukrudt-bevis plader over alle større områder af mudder derefter dække det med træflis eller barkflis. Du kunne også overveje at lægge ned en plastik barn soppebassin fyldt med sand til at skabe en legeplads, hvis du har børn.

•Sæt hegn omkring terrasseområde hen til nøjere forøge den visuelle æstetiske samtidig også holde folk væk fra den mudrede areal til at forhindre glider eller sporing.

•Lay, gummi måtter på ydersiden og indersiden af gårdhave døren til at forhindre enhver mudder fra spores ind i huset. Dette giver folk et sted at forlade deres mudrede sko før intensivering på gulvet. Tilskynde dem til at gøre det ved at lade en sko træ af indersiden mat.

•Anbring en metal sko skraber på terrassen tæt på mudret området så folk kan skrabe snavs og mudder off deres sko i stedet for at spore det på tværs af gårdhaven og ind i huset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com