Sådan Control myg naturligt

July 15

Sådan Control myg naturligt

Hvis du bor i nærheden af en vandmasse, kan derefter i løbet af sommeren du blive invaderet af myg i en flash. Selv hvis du ikke gør det, er chancerne du har været generet af myg på et tidspunkt i dit liv. Alle har brug for en myg er nogle stillestående vand til at lægge sine æg i, og dens afkom vil være hele dig. Det tager et par uger for myg æg at klække, og når de gør de vil vrimle i 100s. Her er et par enkle trin kan man styre myg i dit område.

Instruktioner

Kontrollerende myg

•Få slippe af med stående vand omkring dit hjem. De mest almindelige steder for dette er containere du kan have i din have eller på din terrasse. Skraldespande også fange vand nemt. Da myg lægger deres æg i stillestående vand, er det en god idé at holde nogen, der er omkring dig til et minimum.

•Rengør din pool dagligt hvis du har en. I løbet af myggesæsonen er de det perfekte sted for bugs at vokse.

•Skift din udendørs elpærer til natrium lys. Ikke kun bruger de mindre energi end almindelige pærer, de udsender også en anden bølgelængde af lys. Regelmæssig halogenpærer tiltrækker myg og andre bugs, men natrium pærer faktisk tiltrække dem mindre.

•Tab nogle myg dunk i naturlige damme eller vandveje, der er i nærheden af dit hjem. Disse produktbemærkninger all-naturlige larvicides, der dræber myg larver uden at skade fisk eller andre livsformer i vandet. Det dræber også sort flyve larver.

•Look ud for nye stående vand steder når det regner. En regn kan øge mosquito befolkninger hurtigt.

Tips & advarsler

  • Sørg for at holde inde i eller bære lange tøj, hvis du har en større myg problemer, som mange af bugs er bærere af skadelige sygdomme.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com