Sådan Control myrer i en græsplæne

January 3

Myrer kun har en levetid på 45 til 60 dage; men under den korte mængden af tid, kan de anrette masser af kaos. Derfor er det vigtigt at fjerne dem, hvis de tilbringer tid i din plæne. Udover kravler på dig og dine møbler, kan myrer også være ganske farligt. For eksempel, sorte myrer og træ myrer bider ikke, men de kan sprøjte myresyre ud af deres underliv. Hvis du er på udkig efter en måde at styre myrer i din græsplæne, en række effektive, naturlige muligheder er tilgængelige.

Instruktioner

•Sprinkle diatoméjord i hele din værftet. Diatoméjord er jorden forstenede skaller og forårsager myrer til dehydrerer og dør efter indtagelse. Dette produkt er helt naturligt og er sikkert at bruge omkring børn og kæledyr. Sørg for at bruge mad-grade diatoméjord i modsætning til sin pool-grade modstykke, som kan være giftige for mennesker og dyr.

•Mix 1 tsk af borsyre med 1/3 kop af apple-mint gelé eller Bland 1 tsk af borsyre med 1 kop sukker og rør det til en pasta. Placer agn omkring ant bakker og efterlade en lille dråbe af det alle 25 fødder i din værftet. Myrerne vil udføre agn tilbage til deres bakker, hvor de og resten af kolonien med spise blanding og dø.

•Sprinkle corn måltid omkring din værftet. Myrerne vil spise majsmel, og derefter når de drikker vand corn måltid vil svulme i deres underliv, forårsager dem til at dø.

•Pour kogende vand på Myren bakker, indtil de er gennemblødt. Det varme vand vil brænde og drukne myrer, hvilket resulterer i død.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske, når overbrusning af diatoméjord på din plæne. Dette produkt skaber ofte støv efter ansøgning, som kan være potentielt skadelige, hvis indåndet.
  • Holde børn og kæledyr væk fra lokkemad indeholdende borsyre, som det kan være skadelige, hvis indtaget eller rørt.
  • Sørg for at tjekke borsyre agn hver en til tre dage og erstatte nogen, der er gået. Tilsæt et par dråber vand til agn, der er tørret ud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com