Sådan Control naboer mælkebøtte frø

May 24

Mælkebøtter kan være bane i din landskab, fordi disse ukrudt kan komme ud af kontrol på ingen tid. Frø af disse gule blomster kan rejse fra dine naboer huse via vinden og de kan komme i land i en græsklædt område hvor de crowd andre gavnlige planter. Selvom det er svært at stoppe frø fra landing på din ejendom, kan du tage skridt til at styre begyndelsen Mælkebøtter, så de er lettere at komme af med.

Instruktioner

•Maintain en sund græsplæne så mælkebøtter ikke konfigurerer residence. Klippe græsset så plænen er omkring 2 inches høj og forlade udklip på jorden for at fungere som en barkflis. Anvende yderligere græsfrø til din græsplæne til at tillade græsplæne til at skubbe ud potentielle ukrudt.

•Overvåge din udendørs områder hver uge til at søge efter tegn på mælkebøtter. Kig efter disse gule blomster langs hegnet linjer, fortovet grænser, blomsterbede, græsklædte områder og prydplanter områder. Ved at afdække tidlige ubudne gæster, har du en bedre chance for at kontrollere dem.

•Dig (grub) ud ukrudt ved hjælp af en mælkebøtte kniv eller andre ukrudt aftrækker. Vand området mælkebøtte og sætte på et par havearbejde handsker, så du kan grave og trække ukrudt. Sørg for at fjerne eventuelle taproots. Fortsætte med at se for mælkebøtter i områderne, du ryddet for flere måneder for at sikre, at ukrudt er helt væk.

•Applicer majsglutenmel til at fungere som et organisk herbicid at dræbe spirende mælkebøtter. Denne biprodukt af majsstivelse og majssirup tørrer nogen ukrudt rødder, som forhindrer dem i at vokse normalt. Vand efter hver anvendelse.

•Brug barkflis omkring din prydplanter at hjælpe kontrol mælkebøtte ukrudt. Påfør et lag, som træflis, mindst 3 inches dyb på jorden omkring planterne og fortsætte med at overvåge området for at holde niveauet barkflis på denne dybde.

Tips & advarsler

  • Aldrig klippe dit græs kortere end 2 inches fordi mælkebøtte frø kan vokse meget lettere med denne lavere højde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com