Sådan Control nematoder og kedeligt biller

March 13

Nematoder og træ kedeligt biller både angribe og ødelægge afgrøder, men i helt forskellige måder. Nematoder er mikroskopiske parasitære orme, der angribe jordbund og ofte stunt vækst af planter eller helt dræbe dem. Træ kedeligt biller, på den anden side er store biller, der angribe træer ved at spise væk på dem at placere deres larver, ofte dræbe et træ helt efter larver er klækket. Med korrekt vedligeholdelse er kontrol både nematoder og træ kedeligt biller muligt.

Instruktioner

Kontrollerende nematoder

•Spray DiTera på unplanted jord og spade DiTera i jorden. Dette vil hjælpe trænge ind på alle niveauer af jorden og sikre, at jorden er at være fuldt dækket med produktet. (DiTera er en USDA godkendt kommercielt brandede pesticider til bekæmpelse af nematoder. I juni 2011 var DiTera den eneste USDA-godkendte pesticider for nematoder.)

•Spray DiTera på planter, træer og buske. Da DiTera er et naturligt produkt, det vil ikke skade planterne, men det vil med held styre ødelægge befolkningen i jorden.

•Reapply DiTera hver i seks måneder for at sikre nematoder ikke vender tilbage.

Kontrollerende træ kedeligt biller

•Peel alle bark fra træer før forårssæsonen når træ kedeligt biller mate og finde træer til at gemme deres larver. Træ kedeligt biller kan angribe kun træer, der har bark, fordi Barken er, hvad de bruger som beskyttelse for deres larver.

•Hold træer ordentligt vedligeholdt. Sundere træerne er, desto mindre modtagelig vil de være at træ soegeren angreb. Træ kedeligt biller foretrækker svækkede træer, fordi de er lettere at gennemtrænge end sundere træer.

•Kontrollér træer for tegn på træ kedeligt biller. De ofte gøre hørbare tygge eller gumlede lyde, hvilket gør dem nemme at høre og spot hvis omgivelserne er stille.

•Klippe ned alle træer, der er angrebet af træ kedeligt biller og brænde dem. Når et træ er befængt med træ kedeligt biller, er det umuligt at redde træet. Det er dog muligt, at forhindre ødelæggende bugs udbredelse.

•Spray træer med et pesticid. Pesticider såsom Dursban Pro, Onyx, Thiodan, Pyrellin, Acelepryn, Merit og Astro alle indeholder træ soegeren drab ingredienser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com