Sådan Control rod maddiker i radiser, majroer & kålroer

June 4

Sådan Control rod maddiker i radiser, majroer & kålroer

Rod eller kål maddiker, larver af grå fluer i familien Anthomyiidae, forårsage alvorlige skader på roden og korsblomstrede grøntsager, især i kølige, fugtige klima. Da maddiker lever af rødder underground, kan de være svære at opdage indtil det er for sent. Udviser, forkrøblede eller gulfarvning planter kan indikere et angreb af roden maddike. Larverne er en tredjedel til kvart-tomme lange med off-white organer og ingen ben.

Instruktioner

•Fjern og ødelægge alle planter i øjeblikket angrebne af root maddiker. Ikke plante yderligere afgrøder i den samme jord.

•Sæt en barriere omkring hver transplanteret afgrøde i foråret eller forsommeren, hvornår fluer lægger æg omkring bunden af planter. Bruge et 4 til 6 tommer diameter kvadrat af tjære papir eller dække planterne med vindue skærme formet i en kegle.

•Træffe nematoder i jorden omkring planterne. Nematoder er gavnlige parasitære orme, der bar i root maddiker, frigive dødbringende bakterier. Du kan finde Nematoderne i svampe sælges til havecentre. Klem svampe i din vandkande til at frigive insekterne som du vand dine planter.

•Sprinkle diatoméjord rundt i bunden af alle planter for ekstra beskyttelse mod overordnede flyver og maddiker. Mens diatoméjord er en sand-lignende produkt, der tørrer og dræber insekter naturligt, skelne det ikke mellem gavnlige insekter og skadedyr. Hvis du vælger at bruge dette produkt, genanvende det efter hver nedbør.

•Applicer pesticider som en sidste udvej, da de kan dræbe gavnlige insekter og skade dyrelivet. Lorsban 15G, Tempo og Diazinon er alle godkendt til kontrollerende root maddiker men bør kun bruges til bestemte planter på etiketten mærket. Anvendelse af pesticider 3 inches dybt ned i jorden før plantning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com