Sådan Control skjoldlus på Dogwoods

December 2

Sådan Control skjoldlus på Dogwoods

Skjoldlus er meget små, vises immobile og har ingen synlige hoved eller ben. De ligner små bump på blade og stilke af kornel træer. Deres piercing-sugende mouthparts feed på træets sap og tunge angreb kan gøre alvorlig skade på en kornel træ, herunder gren dieback. Desværre, skala skadedyrsangreb ofte gå ubemærket hen, indtil insekterne nå høje befolkninger. Sunde træer er meget mere tolerante over for små skadedyrsangreb og kan overleve dem uden behandling.

Instruktioner

•Adult skala ikke gå og ligne bump. For at afgøre, om din Kornel har skala, ridse nogle af de bump, du ser på bladene. Hvis bump popper, kunne det være skjoldlus; Hvis det ikke er let fjernes, er det sandsynligvis en naturligt forekommende del af anlægget, ifølge University of Illinois udvidelse hjemmeside.

•Tjek for mariehøns før behandling, som oceanograf anbefaler. Lille snyltehvepse og mariehøns er skjoldlus naturlige fjender. Hvis du ser mariehøns på dine Kornel, holde ud på behandling – mariehøns behandler træet for dig og vil ikke gøre det nogen skade.

•Sno et stykke tape rundt om en gren og kigge efter eventuelle umodne skjoldlus – kaldet crawlere – at holde sig til båndet. Skala-start ud som æg, og derefter udklækkes i crawlers, der bevæger sig langs stængler eller blade. Dette er et tegn på at du har fået skalaer og også er en indikator for det perfekte tidspunkt at behandle dem. Umodne skjoldlus ikke har endnu udviklet en voksagtig belægning på deres kroppe, der gør dem uigennemtrængelig for behandlinger.

•Spray et gartneri olie – også kaldet sovende olie – på træet i det tidlige forår før nye vækst vises og igen efter blomstring, til Clemson University udvidelse anbefaler. Gartneri olier kvæle umodne skjoldlus, voksne og dræbe æg. Vær sikker på at grundigt frakke alle grene.

Tips & advarsler

  • Holde kornel træer stress-fri: vand og befrugte som anbefalet til at afværge skadedyr angreb.
  • Gartneri olier er at foretrække fordi de ikke skader naturlige rovdyr, fugle eller bestøvere. Hvis bruge en insekticid, kontakt din lokale county Udvidelsesagenten for nuværende anbefalinger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com