Sådan Control skjoldlus

December 7

Sådan Control skjoldlus

Skjoldlus er en fjende af stor dygtighed og snuhed for dem tendens planter indendørs eller ude. Disse små fyre ikke kun suge liv fra dine planter, men også har nogle store beskyttelse til at starte. Opspore og kontrollere de lille bugs tager et vågent øje og hands-on arbejde.

Instruktioner

•Kontroller du har at gøre med en skala insekt angreb før du begynder behandling af dit anlæg. En skala insekt har to faser af vækst - lille immobile voksne dækket i hvidlig voksagtig rustning og ligner små bump på plante stænglen. Hatchlings, kaldet "crawlere," er mindre med ben. Nogle arter mister deres ben, når de slår sig ned at fodre. Læg en ring af sorte elektrisk tape rundt dampen af en plante i den tidlige del af sæsonen skala bugs at fælde crawlere og vise dig, hvad du leder efter.

•Applicer gartneri olie til fabrikken i den tidlige del af vækstsæsonen. Olien efterlader en rest for at bekæmpe skala bugs. Teste en lille mængde af olie på anlægget først, i en inconspicuous område, som forskellige olier har varierende grader af effektivitet og kan skade planterne.

•Spray på insekticid sæbe hvis skjoldlus er allerede etableret i deres voksen form. Teste igen, da insectidal sæber kan skade planter, ligesom gartneri olier. Disse sæber efterlade ikke et restprodukt og skal genanvendes med jævne mellemrum.

•Prune påvirket væk grene til lys skadedyrsangreb. Fjerne bare den angrebne gren, kvist eller blade – de er som regel på undersiden af bladet. Dette er den mest effektive måde at styre skjoldlus. Du kan også bruge en svamp til at forsigtigt børste skala insekter væk fra anlægget.

•Indstil løs skjoldlus naturlige prædatorer--mariehøns, soldat biller og parasitoid hvepse--at bekæmpe skadedyrsangreb på udendørs planter. Alle disse kan købes eller lokket til din have til at levere en miljøvenlig metode til kontrol for kommende år.

Tips & advarsler

  • Angreb, der ikke reagerer på insekticid sæbe eller gartneri olie muligvis behandling med insekticider. Bruge en insekticid mærket som effektiv på skala, som med aktive ingrediens pyrethrin.
  • Husk at altid følge alle instruktioner på alle insekticid emballage.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com