Sådan Control Squash Bugs i vandmeloner

August 8

Sådan Control Squash Bugs i vandmeloner

Squash bugs er fladtrykt, temmelig store insekter, der ligner en stank bug. De er mørke grå eller mørk brun og måle næsten en tomme lang. Squash bug er fælles for hele USA, og selvom de ofte findes blandt squash, græskar og andre Cucurbitæ, de også er kendt for at angribe vandmelon, oftentimes dræbte unge afgrøder. Deres piercing mund suger saft fra bladene af planter, der forårsager visnen og misfarvning. Heldigvis, med lidt engagement, squash bugs er forholdsvis let at komme af med.

Instruktioner

•Destroy æg, så snart du bemærker dem. Æg er lagt hele sommeren og kan findes under blade og stængler. Æggene er røde bælg, der er fundet i klynger af omkring 20. Squash bugs er sværere at styre, når de bliver kønsmodne, så slippe af med dem tidligt er rådgivet.

•Pick squash bugs ud af planterne i hånden og slippe dem i en skål sæbevand. Dette er mindre rodet end klemme dem mellem fingrene og en garanteret fix.

•Sæt Træbrædder nær din afgrøde omkring solnedgang. Squash bugs vil søge det for husly om natten og vil samle nedenunder det om natten. Indsamle bugs i morgen og disponere over dem som ønsket.

•Applicer insekticid kun hvis absolut nødvendigt. Gøre dette tidligt om morgenen eller sent om natten, mens squash bugs sover. Være særlig opmærksom på undersiden af bladene, da dette er, hvor squash bugs findes ofte.

Tips & advarsler

  • Holde din have fri af børste. Den ekstra blade kan se godt, men det er et tilflugtssted for insekter som squash bug.
  • Sørg for at vaske dine planter grundigt efter høst skal du bruge insekticid. Det er ikke godt for bugs, og det er ikke godt for dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com