Sådan Control stank Bugs økologisk

August 11

Sådan Control stank Bugs økologisk

Stinke bugs er let genkendelige med skjold på ryggen. De ser positivt forhistorisk, og hvis det ikke var for det faktum, at de udleder den mest forfærdelige lugt, når de er bange, du tror måske, de er søde, i en grim fejl slags måde. Men på grund af den stinkende ting, og da de lægge deres sap-sugende æg på din agurk, peber, bønne, okra, sennep og kål planter i foråret, du sandsynligvis snarere ville slippe af med dem i stedet deler din have. Her er en økologisk metode til at modvirke de lille stinkers fra freeloading på din mad.

Instruktioner

•Weed din have på en regelmæssig basis. Rydde området omkring dine planter samt gangbroer mellem dit rækker.

•Få ned på dine hænder og knæ og gå på en stank bug jagt. Pick off enhver du ser og læg dem i en papirspose. Hvis ikke du er skadelige for myrder bugs, drukne dem i posen eller brænde taske i et lejrbål væk fra huset. Hvis du kan mave skødet eller karma-bevidste, køre posen til en state park og tomme dens indhold i skoven.

•Kontrollér en insekticid sæbe-spray ved hjælp af en procent isopropylalkohol blandet med to til tre spsk mild sæbe per gallon af vand. Vente 20 minutter efter anvendelsen og skyl planter med en haveslange til at fjerne enhver potentiel blad-brænding rester. Ansøge igen efter behov indtil stank bugs har givet op og flyttet andre steder.

•Brug botaniske styrer som et alternativ til soap-spray, såsom Sabadilla, én procent løsning af rotenon eller pyrethriner, men disse såkaldte "økologiske" løsninger bør anvendes som en sidste udvej, som de kan dræbe eller skade gavnlige haven insekter ud over skadedyr.

Tips & advarsler

  • Hvis du diffuserer flere stank bugs og lyst til at prøve en gammel husråd for at advare væk nye, kan du oprette en "bug juice" ved nedsænkning døde bugs i et par inches af vand, så mix at sidde natten over og derefter sprøjtning det hele haven sengen som en advarsel til andre formasteligt stinkers.
  • Bruge nogen form for herbicider eller pesticider sparsomt og som en sidste udvej foranstaltning, da de kan forstyrre den mineral balance i din jord og ændre driften af nyttige insekter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com