Sådan Control svampe i græsplæne græs

February 12

Mens du kan nyde dem på din pizza eller bøf, er svampe ikke en behagelig tilføjelse til din plæne. Medmindre de danner "fe ringe," store cirkler af svampe, der kan dræbe græsset inde i cirklen, er paddehatte og andre svampe imidlertid ikke generelt skadeligt for dit græs. De kan være grimme, selv om, som godt som ligefrem farligt, hvis et barn eller pet beslutter at smage en. Lær hvordan man kan slippe af svampe i dit græs, før de begynder at sprede sig og overtage hele plænen.

Instruktioner

•Break svampe fra ved hjælp af en haven rake. Trække dem ud så tæt på jorden, som du kan og smide dem væk straks. Lad dem ikke ligge på græsplænen eller læg dem i din kompost bin eller bunke, som de kan frigive sporer og forårsage endnu flere svampe vokser i græs eller haven.

Kil mængden af kunstvanding du giver din plæne. En stor del af svampe er forbundet med overskydende stillestående vand og en manglende dræning. Tillad din værftet at tørre ud, finde måder at give dræning, hvis du bor i et område, der får masser af regn og skære vanding. En tomme af vandet er hver uge tilstrækkelig for din græsplæne til at trives.

•Rake din græsplæne jævnligt og fjern græs udklip, så snart du klippe. Dette giver bedre luftbevægelse og giver din plæne til at tørre hurtigere, forårsager mange typer af svampe til at dø. Det giver også mindre dødt organisk materiale, hvilket er hvad svampe brug for mad. Beluftning plænen hjælper på samme måde.

•Applicer gødning til din græsplæne fire eller fem gange hvert år. Gødning hjælper fremskynde nedbrydningen af dødt organisk materiale, såsom døde blade eller trærødder under jorden. Udføre en jord test, som du kan købe på de fleste havecentre, for at bestemme den bedste gødning for dit græs.

•Rengør op din værftet. Hvis der er nogen organisk materiale i din værftet, der måtte fodring svampe, som pet affald, rådne barkflis eller en gammel, fjerne døde træ eller træstub, disse objekter straks at fjerne denne kilde og hjælp levnedsmiddelkontrol svampene i din plæne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com