Sådan Control tidlige forår græsplæne ukrudt

May 28

Sådan Control tidlige forår græsplæne ukrudt

Sund græsplæner med par ukrudt problemer kræver mindre vedligeholdelse over sommermånederne. Dræbe ukrudt i foråret før de har en chance for at blive etableret i sommeren. De fleste sommer årlige ukrudt spire om foråret, måneder før plænen er fuldstændig genoprettet efter vinteren vækstdvale. Regelmæssig herbicid programmer er ikke en tilstrækkelig foranstaltning på egen hånd. En kombination af herbicider og rette kulturelle pleje fungerer bedst til at fjerne ukrudt.

Instruktioner

•Applicer pre emergent herbicid til plænen i foråret før ukrudtet begynder at vokse, efter etiketten doseringen. Pre emergent herbicider dræber ukrudtsfrø, før de spirer, men ikke virkning eksisterende ukrudt.

•Mow græsplæne i foråret når den når 4 inches høj, fjerne ikke mere end en tredjedel af græsplænes højde. Holde plænen græs i en højde mellem 2-1/2 og 3 inches så græs vinger skygge ud og dræbe de fleste weed planter.

•Følg gødning anbefalinger til din klima og græs. Generelt, gælde plænen gødning i foråret, da græsset begynder aktivt voksende, efter den sats, der er angivet på posen, gødning. Overdreven befrugtning kan føre til en næringsstof ophobning i jorden, hvilket resulterer i mere ukrudt.

•Applicer post emergent herbicid til plænen i senere foråret at dræbe ukrudt der har spiret og er begyndt at vokse. Anvende herbicid på den anbefalede hastighed på herbicid emballage.

Tips & advarsler

  • Sund græsplæner er mindre tilbøjelige til at lide weed problemer. Vand græsplænen efter behov og reseed tynde områder i efteråret at holde græsset tyk og frodig.
  • Hvis vinteren ukrudt er et problem i din græsplæne, anvende en pre emergent herbicid i efteråret og foråret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com