Sådan Control tomat børneorm i haven

October 23

Have friske tomater er lækre og sørg for et udmærket supplement til enhver er haven. Men tomat børneorm kan skabe problemer i din have, hvis du ikke styrer disse skadedyr. For at kontrollere tomat børneorm er alt hvad du behøver tålmodighed, udholdenhed og evnen til at følge et par relativt enkle trin.

Instruktioner

•Undersøg grundigt nogen nye tomat planter du lægger i din have. Tomat børneorm angreb er mest udbredt i grønne hus dyrket planter og kan sprede dette angreb til din have er du ikke er på vagt.

•Destroy alle planterester og døde blade fra haven. Døde eller døende planter kan fremme angreb af tomat børneorm. Sørg for at brænde eller bære disse langt væk fra dine tomatplanter og ikke bare sætte de døde planter i en barkflis pitch i nærheden af planterne.

•Pick enhver brune blade ud tomatplanter dagligt for at styre tomat børneorm i haven. Ikke alene skal du rydde off døde plante eller blade fra haven, men du skal også kontrollere hver plante for blade, der er lige begyndt at vise rådnende brune pletter, der kunne indikere tilstedeværelsen af tomat børneorm.

•Spray tomatplanter med pesticider inden tomat børneorm modnes. Den voksne fase af børneorm er vanskeligt at kontrollere, fordi det skjuler i folderne af bladene og omkring frugten. Når tomat børneorm bevæger sig forbi den andet larve iscenesætte det sandsynligvis for sent til at afværge angreb kemisk. Nogle af de mest effektive kemiske er methomyl, endolsulfan, esfenvalerat, abamectin, cyfluthrin og emamectin benzoat. Se afsnittet ressourcer for flere oplysninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com