Sådan Control tusindben

June 29

Sådan Control tusindben

Tusindben er uønskede angribere fundet i flere boliger i perioder med høj luftfugtighed. Dette insekt får sit navn fra den fejlagtige tro, at det har en tusind ben, selv om den største af arterne, der har mindre end 100, ifølge University of California. Tusindben skader ikke et hjem og vil generelt dør efter et par dage at udholde den indre struktur tørrere temperaturer. Det betyder ikke, at et stort angreb ikke vil forårsage et irritationsmoment. De styres nemt uden brug af kemikalier.

Instruktioner

•Seal nogen revner i sidespor, foundation eller omkring Vinduer hen til forhindre tusindben i hjemmet.

•Tag nogen våde barkflis, rådnende vegetation eller bunker af blade fra omkring omkredsen af hjemmet, især alle der rører grundlaget for hjemmet. Disse giver oplagte områder for tusindben trives, og disse tusindben vil til sidst finde deres vej ind i hjemmet.

•Fjernelse nogen overskydende fugt fra inde i dit hjem ved at åbne vinduer eller kører en affugter. Badeværelser og kældre er de mest fugtige områder i mange hjem, og er de områder, der er mest tilbøjelige til tusindben skadedyrsangreb.

•Undgå over vanding din græsplæne og haven. Den overskydende fugt vil skabe et ideelt miljø for tusindben trives.

•Undersøg dit hjem for enhver døde tusindben slagtekroppe. Tusindben generelt dø indenfor en til to dage at komme ind et hjem på grund af de lavere fugtniveau. Når tusindben organer er placeret, skal du fjerne mindre mængder af plukke dem med dine hænder eller feje dem og kassere tusindben i papirkurven. Større mængder er mere effektivt fjernet med et vakuum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com