Sådan Cook med en Wok på en induktion kogeplade

October 18

Induktion brændere tillade kokke større præcision i at kontrollere temperaturen, mens udenfor er stadig cool at røre ved at undgå forbrændinger. Disse brændere er nemt at bruge, men de udgør nogle unikke udfordringer for de undrende sådan cook med en wok på en induktion kogeplade. Traditionelle wok teknikker som flip og kaste kan ikke bruges med induktion. Wok pander skal også være fremstillet af et magnetisk materiale, såsom støbejern eller rustfrit stål. Aluminium woks vil ikke arbejde på induktion brændere. Endelig, medmindre du har en specialiseret wok induktion brænder, som har et lavvandet bassin i stedet for en flad top, skal du bruge en flad bund wok til at lave mad på din induktion kogeplade.

Instruktioner

•Sæt din fladbundede wok på induktion kogeplade, derefter justere brænder til den temperatur, du ønsker. Mens du kan tænde induktion kogeplade og Indstil temperaturen før du placerer wokken på en kogeplade, vil induktion kogeplade ikke varme op eller tænde indtil metal er i kontakt med overfladen. Dette forhindrer din induktion kogeplade fra efterlades på, men det også begrænser din evne til at kaste materialer i wokken.

•Pour en lille mængde af olie i wokken. Du kan swirl wok fra side til side på induktion uden at løfte det, eller du kan flytte olien rundt med din spatel. Når olien er varm og boblende, men før det begynder at ryge, tilføje din mad. Olien bør tage mindre end et minut til at varme op.

•Flyt din mad i wok med din spatel. Ikke løfte wok off brænder; Hvis du gør, brænderen slukkes og du bliver nødt til at manuelt re-indstille temperaturen. Fortsætte med at agitere mad ved hjælp af din spatel, indtil maden er færdig med madlavning.

•Tag wok fra varmen, og servér maden. Induktion kogeplade vil automatisk lukke ned når du tager wok slukket kogepladen.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at bruge rundbundet woks på induktion cooktops. Krumning af bunden vil ikke gøre tilstrækkelige magnetiske kontakt med induktion kogeplade, så kogepladen ikke vil korrekt varme.
  • En wok, der er fremstillet af et magnetisk materiale kan bruges på en induktion rækkevidde. For at teste, om din wok er magnetisk, forsøge at stikke en magnet på undersiden af wokken. Hvis magneten klamrer sig, vil wok arbejde med din induktion kogeplade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com