Sådan Cook med Magic kok

February 28

Sådan Cook med Magic kok

Magic kok er en high tech ovn, der kræver en lille indlæringskurve til master. Hvis du er ny til madlavning, og dette er din første gang ved hjælp af en Magic Chef brændeovn, kan alle knapper, drejeknapper og funktioner være ganske skræmmende. Tage et par minutter at lære at bruge din magi kok, så du kan få mest ud af dit apparat.

Instruktioner

Coil elementer

•Tryk på madlavning spole elementer ned, så de er niveau med ovnen. At holde dem vil niveau give dig selv komfuret top opvarmning og madlavning.

•Rengør spolen brænder skåle konstant at holde dem pletten gratis. Ren skåle afspejler coil varmen tilbage i den madlavning køkkenredskaber til optimal opvarmning.

•Sæt Køkkengrej, der passer til størrelsen på brænder eller der kun strækker sig op til ½ tomme over elementet coil på brænder man laver ligeligt. Hvis køkkengrej er for stor, kan overdreven varme komme igennem, forårsager mad til at brænde.

•Drej stove øverste knapper placeret over ovn til det ønskede niveau, madlavning. Kontroller visning over knop at se hvilke brænder du er tændt. De små ikoner ovenfor drejeknapper Angiv, hvilke er den forreste eller blus knop. Justere knop ved at trykke det i og dreje dem til det rigtige varme niveau.

Keramisk glas Stovetop modeller

•Undersøg din brændeovn og notere den varme overflade indikator lys hvis du har en keramisk glas model. Kontroller, om det at være tændt på konsol bedømmelseskomite. Denne indikator vil altid være tændt, når en madlavning overflade er for varmt at røre.

•Drej ovnen top knob beliggende på fronten af ovnen, som du vil bruge. Kig på diagrammet ovenfor knop til at se, om det er front eller blus. Justere knop til varme niveau du ønsker ved at trykke på knop i som du tænder den. Forventer overfladen madlavning område af brænder du slået til glød rød, derefter cykle på og fra for at opretholde passende temperatur.

•Sæt Køkkengrej, der har samme størrelse som overfladen madlavning område på brænderen. Undgå at bruge Køkkengrej, der strækker sig mere end ½ tomme uden for elementet, som dette kunne medføre mad afbrænding.

•Rengør cook top efter at have brugt det, og efter at brænderen er afkølet. Undgå at tillade pletter at sidde som disse vil medføre ujævn opvarmning næste gang du bruger cook top.

Ovn brug

•Åbn ovnen og justere madlavning stativerne til den rigtige position for mad, du er madlavning. Placer stativerne på de højere stillinger når du bagende og på de lavere placeringer, når du bagning. Løft stativerne lidt og skub dem ud mod dig til at ændre deres holdning.

•Vælg "Bage" eller "Stege" knappen. Justere bages temperatur dial eller digital temperatur pileknapperne (dette afhænger den magi Chef brændeovn model du har). Tryk på "Start" knappen og forvente at høre et bip, når ovnen når den krævede temperatur.

•Vælg "Kokken tid"-knappen for at justere bage eller stege tid ved hjælp af pilene ved siden af. Når tiden løber ud i ovnen vil slukke af sig selv og stoppe bagningen.

•Vælg "Varm" når alt du ønsker at gøre er at varme en parabol op. Dette vil automatisk indstille temperaturen til 170 grader Fahrenheit.

Annullere nogen bagning behandle ved at vælge knappen "Annuller". Dette vil slukke ovnen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com