Sådan Cool et hus i troperne

October 5

Sådan Cool et hus i troperne

Holde cool i troperne er ikke nogen lille opgave. Den høje luftfugtighed hæmmer naturlig fordampning af sved fra huden. Dette gør opgaven at holde et hus i troperne cool et spil af luftbevægelse. Mens der er aircondition, er det dyrt at køre og ødsel i forhold til de strukturelle og adfærdsmæssige tilpasninger kan du endda på et budget.

Instruktioner

•Insulate dit tag og ydervægge. Den australske regering anbefaler reflekterende isoleringssystemer, der har en reflekterende folie, som vil "minimere varme gevinst i løbet af dagen og maksimere varmetab om natten."

•Paint hus en lyse, reflekterende farve. Den lysere farve på væggene og tag vil reflektere mere lys og varme mere end mørkere ones. EcoSavvy anbefaler at bruge hvid sol tag maling for at minimere varme fastholdelse.

•Shade udvendige vægge, vinduer og døre. Plante træer, buske og andre løv langs kanten af huset for at tilføje skygge. Installere solsejl for at skygge vinduer og døre til at gøre en betydelig forskel i temperatur. EcoSavvy hævder, at skabe en lyssky mikroklimaet omkring huset kan gøre det fem-seks grader Fahrenheit koldere.

•Maximize luftstrømme gennem huset. Ved, hvor brisen naturligt kommer fra under de forskellige dele af dagen og åbne vinduer og døre til at gøre mest muligt ud af luftstrømmen. Har mindst tre åbninger i hvert værelse at maksimere luftstrømmen naturligvis helst med to af dem åbning op til ydersiden. Brug loft fans som en måde at hjælpe luftbevægelse yderligere.

•Fjernelse varme-udstrålende kilder i hjemmet. Bruge energieffektiv belysning og apparater, som de producerer en masse mindre varme mens opererer end deres konventionelle kolleger gør. Udføre opgaver, der producerer en masse varme som madlavning, vask retter eller tøj, badning og andre sådanne aktiviteter til om aftenen når det er afkølet.

Tips & advarsler

  • Fordampningsemissioner køling eller sump kølere er ineffektive i en tropisk miljø som de tilføjes i fugtighed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com