Sådan Cool termoelektrisk køling moduler

November 19

Sådan Cool termoelektrisk køling moduler

Termoelektrisk moduler udnytte Peltier effekten for at generere en differentieret mellem de to plader af modulet når jævnstrøm (DC) overføres mellem dem varme. Med den ene side af modulet bliver varm og andre kulden, ingen bevægelige dele og kun en lille mængde af nuværende kræves, har disse moduler fundet anvendelse på mange områder. Den varmere én side af modulet bliver, jo koldere andre får. Jo hurtigere kan du fjerne den varme, der genereres på den varme side, den modsatte side bliver mere effektiv og koldere.

Instruktioner

•Monter modulet med den kolde side placeres op mod overfladen, der kræver køling.

•Klippe et ark af neopren polstring til at passe stramt omkring modulet. Dette vil bidrage til at isolere og isolere de to temperaturer fra negativt påvirker hinanden. Udfyldningen bør flugter med overfladen af modulet uden at kontakte enten flade side.

•Tilslut DC strømforsyning matchende design modulparametrene.

•Monter en aluminium køleprofil til den varme side af modulet med finnerne udstrålende udad. Tænde et separat elektrisk ventilator. Direkte luftstrømmen over den varme side af modulet. Blæseren vil fjerne varmen gennem konvektion over finner af køleprofil, sænke dets temperatur og derfor opretholde temperaturen differential. Dette vil yderligere sænke temperaturen af den afkøling side.

•Sæt en gryde med vand over den varme side. Hvis modulet er orienteret, så den varme side er rettet opad, placere en pulje af god ledende materiale (såsom kobber) fyldt med køligt vand over det. Den varme, der genereres fra TEC (Thermo elektrisk køler) vil spredes i vandet. Dette vil også fjerne varmen på samme måde som fan men uden yderligere elektriske udgifter.

Tips & advarsler

  • Overskrid ikke den anbefalede elektricitet flow til moduler til at forhindre dem i at blive beskadiget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com