Sådan Cure beton før polering

September 1

Sådan Cure beton før polering

Mange folk bruger udtrykkene "helbrede" og "tørre" flæng. På overfladen, at de er meget ens. Hærdning beton er en metode til tørring af beton, således at det danner et meget stærkt materiale, der er ensartede i hele. Men mens tørring noget indebærer en passiv proces, hærdning er faktisk en meget aktiv. At korrekt helbrede beton, især konkrete der vil blive udsat for en finish som polering, du beton tørre meget langsomt. Dette betyder, at udføre en våd kur, at holde overfladen af betonen fugtig som det sæt fra vrangen ud at forhindre svaghed og revner.

Instruktioner

•Dæk beton med et telt af plastfolie. Dette vil holde den indvendige miljø fugtigt, således at betonen bliver fugtig som det hærder.

•Indstil op en skygge over udendørs beton. Under stærk direkte sollys, kan beton tørre ud for hurtigt, forårsager en svag kur.

•Mist beton regelmæssigt med postevand hvis du bemærker overfladen ser mindre fugtig efter kun en eller to dage. Prøv at udvide cure, således at det tager fem til 10 dage til beton tørre fuldstændigt.

•Kontrollér sikker beton er hærdet igennem før du polere overfladen. Dermed venter mindst tre dage efter overfladen er begyndt at se tørt. Ofte, og især hvis betonen ikke var korrekt flød i forskellige faser, er der stadig fugt fanget i den beton, der har brug for tid til at fordampe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com