Sådan Cure beton ved at tilføje Calcium

October 4

Sådan Cure beton ved at tilføje Calcium

En af ulemperne til beton som en bygning medium er lang kur længe det er nødvendigt at få sin endelige styrke. Med uger ofte nødvendigt før fuld helbredelse forbliver den brolagte overflade ubrugelig, koster tid og nogle gange penge i processen. Et alternativ til langt vente tid, er at tilføje calciumchlorid til betonen til at fremskynde helbredelse tid. Med den korrekte mængde tilføjet, kan du reducere helbredelse tid til dit beton med op til to tredjedele. Dette er især nyttigt i længere koldt vejr kur tider. Ud over at fremskynde hærdning processen, reducerer tilsætning af calciumchlorid blødning af fugt fra slab til dens overflade. Dette giver tidligere efterbehandling af slab's overflade, afsluttes installationen alle hurtigere.

Instruktioner

•Pour calciumchlorid i en stor spand, måling af vægt efter vægten af de konkrete mix, som du vil tilføje det. Bruge op til 2 procent calcium, afhængig af temperaturen i området hvor er du hælde beton. Brug dog kun en 1 procent af vægten i temperaturer på over 90 grader Fahrenheit, mellem 1 og 1 1/2 procent i temperaturer på mellem 70 og 90 grader, og op til 2 procent ved temperaturer under 70 procent.

•Break op eventuelle klumper i calcium med en træ røre pind.

•Start cement mixer og tilføje de konkrete mix. Hæld calciumchlorid i en spand med vand og rør indtil opløst.

•Pour vand indeholdende calcium chlorid til cement mixer. Tillad mixer til at kombinere vandet med de konkrete mix i tre minutter og derefter tilføje yderligere vand efter behov, indtil du når den konkrete sammenhæng ønskes.

•Brug beton inden for en time for at tilføje calcium som calcium vil forkorte tid blandingen sidde uden begyndt at hærde inden brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com