Sådan cure betonunderlag

March 26

Sådan cure betonunderlag

Forkert hærdning beton er den hurtigste måde at ødelægge den. Vand-til-cement-forhold i beton producerer en kemisk reaktion, der genererer varme. Dette forårsager processen med hydrering ansvarlig for konkrete styrke (hærdning). Hærdning eller køling betonen umiddelbart efter det er blevet hældt og færdig til at forhindre hurtig hydrering eller fugttab før det har nået den ønskede styrke er kritisk. Hærdning beton ifølge fælles industri praksis vil hjælpe med at forhindre uønskede tilstande som svaghed, faldt modstand mod chlorid penetration, og revner og svinder ind.

Instruktioner

•Vælg det bedste hærdning metode baseret på mix design af din beton. For eksempel, er beton med en vand-til-cement-forhold under 0,40 typisk våd-helbredt. Begynde at kurere den betonunderlag umiddelbart efter endt puden er afsluttet. Våd beton overfladen med vand. Brug et beskyttende dække, bevarer fugt eller vand, såsom plast eller jute. Jute muligvis igen befugtning. Dække betonunderlag med den beskyttende dækker. Generøst overlap den beskyttende dække på leddene. Bruge cementblokke eller stykker af tømmer til at forankre den beskyttende dækker. Tape leddene, så vinden ikke kan løfte dækken.

•Guard mod overdreven temperaturer, luftfugtighed og vind. Disse betingelser vil påvirke slutresultatet. Forlade forskalling på plads, da det kan hjælpe med at forhindre vandtab. Fugte træ forskalling i varme temperaturer.

•Lad den beskyttende dækker i sted i henhold til specifikationer eller generelle industri praksis--tre til syv dage for små projekter; to uger for større projekter. Forskellige mix design, størrelse på betonunderlag eller ønskede styrke vil bestemme, hvor længe du skal helbrede din betonunderlag. Overvåge de konkrete overflade og beskyttende belægninger under den hele hærdetid at forhindre tørre pletter i beton eller forskydning af de beskyttende belægninger.

Tips & advarsler

  • Sikre, at enhver hærdende forbindelser anvendes vil være kompatibel med alle belægninger skal anvendes fremover.
  • Det anbefales, at du undgår at kurere udvendige plader på lønklasse, når temperaturen er under 40 grader til at hjælpe med at fjerne vand naturligvis bevaret.
  • Flere effektive materialer og metoder der findes for at kurere beton, såsom polyethylen ark, sprøjtes på flydende membran forbindelser, fugtig halm, hø eller jute, levende damp og hærdning tæpper.
  • Overveje bleedwater fordampning tid, indledende og afsluttende indstille gange af beton til at bestemme, hvornår til at helbrede den.
  • Visse hærdning materialer kan misfarve betonoverflader.
  • Beskyttende belægninger eller tæpper kan efterlade mærker på overfladen af beton hvis ikke installeret jævnt og flad.
  • Stop ikke kurere beton, før den når 70 procent af sin trykstyrke.
  • Ved hjælp af våde hærdning eller beskyttende dække metoder kan ikke være omkostningseffektivt på store projekter. Overvej en af flere tilgængelige spray-on hærdende forbindelser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com