Sådan Cure frisk skære plader af træ

September 12

Sådan Cure frisk skære plader af træ

En lyse, muntre brand kan blive et vidunderligt syn på en kold dag, som en måde at holde varmen. Afbrænding vådt træ, men kan holde dig fra at nyde en god brand. Våd, eller grønne, brænde kan være svært at lys, producerer en røget brand og forårsage creosot oprustning i din skorsten. Før brændingen frisk plader af træ, du nødt til at helbrede, eller sæson, dem. Korrekte krydderier af dit brænde plader vil tillade dig at opnå en varm, pålidelig, mere effektiv brand.

Instruktioner

•Klippe træ til længde med en hånd sav eller en motorsav. Bestemme den passende længde til dit brænde--normalt omkring tre inches kortere end bredden af dit brændkammer. I tvivlstilfælde, skåret træ lidt for kort i stedet for en lidt for lang. Kortere stykker tørre hurtigere og er lettere at håndtere.

•Split træ. Brug en økse eller en økse til at opdele små stykker og en kile og mallet opdele store. Stå slab af træ på slutningen på en træstub eller stykke hårdt jord; derefter placere dig selv lidt op ad bakke. Identificere eksisterende revner i træ, og sigte øksen eller maul mod disse. Strike nær kanten af pladen, ikke center. Et stykke træ bør udskilt fra de vigtigste slab. Opret en række split størrelser for optimal forbrænding.

•Pile træ for krydderier. Placer brænde i en enkelt række, så det er udsat for vind og sol. Undgå lyssky eller fugtige områder. Du måtte ønske at ophøje bunken, så at luften kan cirkulere nedenunder. Stable træ i skiftende retninger for at tilskynde luft flow. Tillad træet at tørre i mindst seks måneder, længere tid i våd klimaer. Hvis du har et træ fugt meter, stick sonden i en log for at afgøre, om træet er korrekt krydret. Ideel fugt niveauer for brænde er mellem 15 og 20 procent.

•Dæk dit træ. Brug et vægtet tarp at holde regnen ud dit træ og fremskynde tørring. Dette trin er ikke påkrævet, men kan gøre tørringsprocessen lidt mere effektivt. Husk at presenninger skal vægtes eller bundet til at forhindre dem i at blæse.

•Opbevar lufttørret træ. Når træet har nået den rette fugtighed, placere den i et tørt sted, såsom en træ kaster. Lave ikke opmagasinere træ hvis det har været for nylig gennemblødt af regnen--vente et par dage. Stable træ i stald til luftcirkulation. Brænde det efter behov.

Tips & advarsler

  • Sæson din egen træ i stedet for at købe "præ-krydret" brænde, der kan være upålidelige.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com