Sådan Cure hvidt pulver på en African Violet

June 29

Sådan Cure hvidt pulver på en African Violet

Afrikanske violer er modtagelige for meldug, en hvid svamp, der kan være et vilkårligt antal af arter af svamp. Det spreder sig på tværs af blade og kronblade af afrikanske violer, når de er i et område med meget lav luftcirkulation. Dette sker typisk, når de er overfyldt med andre planter eller sidder fast i et hjørne. Mens de kan vælte ud for en stærk vindue, vil et område med moderat ventilation og god afstand mellem planterne – og mellem de enkelte blade--hjælpe med at forhindre fremtidige problemer med meldug eller andre skadedyr, der trives i lav ventilation.

Instruktioner

•Kontroller korrekt diagnose af meldug. Meldug starter som pulverformige hvide eller grå pletter eller cirkulære områder, så breder sig til hele overfladen af blad eller petal. Omgivende støv ville pels hele overfladen af anlægget jævnt.

•Correct kulturelle problemer at fremme væksten af svampen, som vokser de afrikanske violer i områder med kølige, fugtige, stillestående luft. Fjern inficerede blade der er svage eller som allerede har udgydt, og space planter for bedre luftcirkulation. Skåret væk sådan blade med en skarp, desinficeret saks. Flytte afrikanske violer til et område med bedre ventilation.

•Applicer fungicid hvis infektionen fortsætter efter kultur retsmidler er blevet anvendt. Meldug, dog primært en kosmetisk skadedyr, også svækker planten og gør det ineffektivt. Sikre at fungicid du anvender er effektiv mod meldug og er sikkert at bruge på afrikanske violer. Disse oplysninger bør være på etiketten.

•Rengør alle redskaber anvendes på inficerede planter med afrids alkohol og en ren klud. Dette vil hjælpe med at forhindre spredningen af meldug.

Tips & advarsler

  • Nye produkter, der modvirker meldug ofte kommer på markedet. Spørg din lokale udvidelse service eller African violet samfund for anbefalinger.
  • Undgå gødskning med kvælstof under infektion. De fleste svampe feed på gødning så let som på planter og kvælstof indhold af gødning tilskynder nye, saftige vækst. Denne vækst er mest modtagelige for meldug infektion.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com