Sådan Cure krybende Charlie med Borax

October 10

Krybende Charlie, kaldes ifølge Wisconsin Master gartner Program også "ground ivy", "gill-on-the-ground" og "krybende Jenny." Det er en ukrudtsplante i mint familie. Du kan identificere krybende Charlie af dens grønne, kammusling kant blade og dens blålige blomster, der vises i foråret. Denne flerårige kan være smuk, men det er en pest på værfter. Det er også svært at kontrollere. Du kan pull-up krybende Charlie, men medmindre du fjerne hele rodsystemet, det vil fortsætte med at vokse. Det er grunden til at bruge en herbicid som borax til at helbrede krybende Charlie er mere effektiv.

Instruktioner

•Test græsplæne sprøjten være sikker på det er i god stand. Fyld sprøjten med vand. Vælg et område af samme størrelse som området du vil behandle. Gå frem og tilbage og spray testområdet i et tempo, der tømmer sprøjten mens jævnt dække planterne.

•Find borax i afsnittet vaskeri i supermarkeder. For at behandle 1000 kvadratfod gård, opløse 1 1/4 kopper borax i 1/2 kop varmt vand. Bland det i 2 1/2 gallon af vand. Hvis området bliver behandlet er mindre, reducere mængden af borax og vand i overensstemmelse hermed.

•Pour borax og vand løsningen til en græsplæne sprøjte. Spray ukrudtsmidlet jævnt over den krybende Charlie til at dræbe den.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at helbrede krybende Charlie med borax er når det vokser om foråret.
  • Vent, indtil der er ingen regn i prognoser for 48 timer før du anvender borax. Borax forbliver i jorden når den er blevet anvendt. Græsset kan blive brun midlertidigt. Bruge borax til at dræbe krybende Charlie en gang om året i to år. Hvis det er stadig et problem efter at, i stedet bruge en standard herbicid. Borax bør kun anvendes på græsplæner og ikke i haver fordi græs er mere resistente over for det end andre haveplanter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com