Sådan Cure sorte pletter på F.eks buske

November 13

F.eks planter, også kaldet rød tips, er mellemstore buske, der ofte er plantet som hegn. Nye vækst på f.eks buske i foråret har en karakteristisk rød farve. Dette giver det en flush af farve, der ikke har andre buske. Som en nær slægtning af roser er photinias modtagelige for en svampesygdom kaldet sort plet. Steder kan blive helbredt med svampe kontrol og sanitet teknikker.

Instruktioner

Kil vanding for photinias; overwatering er en primær årsag til svampevækst. Vand først når toppen 1 tomme af jord er helt tørre at røre.

•Undersøg f.eks busk omhyggeligt for at bestemme omfanget af sort plet infektion. Hvis kun en fjerdedel til en tredjedel af planten er inficeret, beskære off de berørte dele ved hjælp af håndsakse. Sterilisere grensakse i mellem hvert snit ved at tørre dem på et stykke køkkenrulle i blød i sprit.

•Sæt alle den beskæring f.eks stilke i en papirkurv taske. Derefter rive op alle barkflis, blade, pine halm og andre snavs under f.eks buske. Plads alt dette materiale i papirkurven taske samt, binde det op og bortskaffe det korrekt.

•Spray f.eks busk fra top til bund med et svampemiddel, mærket for sort plet, og sørg for at mætte både toppen og bunden af alle blade.

•Undgå beskæring af f.eks under den resterende del af vækstsæsonen, som kan forårsage sort plet om-eller tilbygning. Hvis du gør nogen lys beskæring, respray photinias med fungicid umiddelbart bagefter som en forebyggende foranstaltning.

Tips & advarsler

  • .

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com