Sådan Cure Weed planter

July 15

Sådan Cure Weed planter

Kurere din have af ukrudt planter kan virke som en udfordrende opgave; et par tricks og en masse vedholdenhed kan dog være forskel mellem en have plaget af stædige og blomstrende ukrudt og en pæn have med blomstrende planter. Ukrudt blomstre i sund jord og fratage forsætlig planter af næringsstoffer. Deres fjernelse er en høj prioritet for de fleste gartnere. Lugning ofte, at sætte ned barkflis og kreativt og trygt anvende økologiske ukrudtsbekæmpelse, kan alle understøtter en sund weed-fri have.

Instruktioner

•Weed din have seng grundigt. Grave ud ukrudt med dybe rødder med en murske, en håndholdt værktøj, der vil hjælpe dig med at komme til bunden af rodklumpen. Rive ud af sengen. Undgå enhver ønskelig planter. Re luge efter din første raking for at fange noget, du gik glip af. Rake sengen igen. Fjern eventuelle resterende ukrudt.

•Spread corn gluten betyde hele haven ifølge instruktionerne produkt.

•Spread muld over hele haven efter spredning af majsglutenmel. Vælg barkflis, der passer til din værftet farveskema; bark mulch farver varierer med typen af bark bruges og hvordan det blev behandlet. Rake barkflis jævnt over snavs. Anvende muld, så der er en en-inch tykkelse over hele haven. Glat ud nogen klumper i barkflis lag med en blød børste kost.

•Tag nogen majs glutenfri måltid eller barkflis, der er landet på dit anlæg blade. Fjerne enhver barkflis, der er for tæt på dine planter; skabe plads til hver plante at ånde og vokse.

Tips & advarsler

  • Majsglutenmel fungerer som en pre emergent; Det forhindrer frø voksende. Det vil også forhindre ønskeligt frø fra vokser, så brug dette med en have, der allerede er etableret, eller hvor du vil sted planter i stedet for frø.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com