Sådan dække en Boomerang bordplade

April 22

En ikoniske look fra 1950erne, boomerang Formica bordplader forbliver populære hos folk der ønsker for at dekorere med retro-stil. Åben boomerang figurer overlapper hinanden på en kontrasterende baggrund for at skabe et mønster af hvirvler. Boomerang mønster var til rådighed i et par farver når laminat bordplader først blev populær, og var ofte parret med en matchende backsplash og metal trim. I dag, hvis du har en boomerang counter og undrer dig over hvad til at dække det med er flere valgmuligheder tilgængelige.

Laminater

En boomerang counter er lavet af laminat, så dette er din kernemateriale. Hvis du planlægger at holde boomerang mønster i dit køkken, men har brug for en frisk overfladen, er laminatet den eneste mulighed for dine nye tællere. Fordi laminater er plast skaller, kan de fremstilles i næsten enhver farvekombination, som kan gøre det lettere at matche mønstret med andre overflader.

Resurfacing

Hvis du har en gammel boomerang køkkenbordet og undrer dig over hvad til at dække det med at forny overfladen mens du stadig holder den oprindelige countertop materiale, der er overfladebelægninger og maling til laminat materialer. Vælg en maling beregnet til laminat overflader og lavet med tilsætningsstoffer, som beskytter overfladen mod skimmelsvampe. Dette kan hjælpe dække op boomerang mønster, eller potentielt tilpasse mønster med en unik lagdelt design.

Udskiftninger

Laminat er kun en plastik belægning, så det er let at fjerne. Hvis du ønsker at dække din boomerang counter med et andet materiale, såsom keramiske fliser eller træ blok, skal du fjerne det gamle lag af laminat først. Forsigtigt lirke ark fra tællerne og chip væk enhver resterende klæbemiddel. For flise tællere, kan et nyt lag af backerboard hjælp forberede overfladen og undgå nivellering problemer.

Metal

Hvis du har en boomerang counter sted og spekulerer på, hvordan man kan afslutte det, overveje dækker kanterne med metal. Rustfrit stål eller krom grænser langs en boomerang mønster kan arbejde godt, og give imødegå en retro udseende, som kan passe ind i meget godt med din stil valg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com