Sådan dække en bordplade i granit

March 7

Æglæggende granit fliser over en bordplade er lignende til æglæggende keramiske eller andre fliser, men med et par væsentlige forskelle. Du kan ikke skære granit med en score og snap flise kutter, som du kan keramik; Du skal bruge en våd så (du kan leje en på din lokale hjem forbedring butik). Hold mellemrum mellem fliserne meget tæt på at give det, at "solid slab'' look, og bruge unsanded fuger, så det ikke vil ridse overfladen. Det er bedst at starte med en solid bordplade base af cement board, men solidt træ eller endda laminat, der er i meget god form vil arbejde.

Instruktioner

•Buff bordplade overflade med din palm sander, tager off alle snavs og glans fra overfladen og de forreste kanter. Rydde op i støvet.

•Measure længden af køkkenbordet langs forkanten og læg en blyant mærke i midten. Brug din plads til at udvide mærket i bredden af køkkenbordet, fra front til bag, sætte det ene ben af pladsen langs den forreste kant af overflade for at sikre linjen er 90 grader fra det. Udvide linjen ned omkring den forreste kant af overfladen, så der er en lodret mark i midten af den forreste kant.

•Measure højden på den forreste kant (normalt omkring 2 inches). Skåret flere strimler af granit flise på at højden på din våde så. Spredt thinset mørtel langs den forreste kant med din indskåret murske, og tryk de skære fliser på plads, starter ved varemærket center. Arbejde din vej til kanter, sætte 1/16 tommer afstandsstykker mellem fliserne. Skære ende fliser som nødvendigt på din våde saven.

•Spread thinset mørtel over toppen af køkkenbordet og tryk på brikkerne på plads, begynder med den forreste række i midten og ved hjælp af den linje, som du trak som en guide. Linje op foran kanten af den forreste række fliser med den ydre overflade af de smalle fliser at du hang på den forreste kant. Sætte afstandsstykker mellem alle fliserne. Skær kanten fliser efter behov. Tillad fliser at sætte natten over.

•Spread unsanded injektionsmørtel over overfladen af fliser med din sugefod, trykker det ind i revner mellem fliserne og skrabe det af overfladen. Tør ned overfladen med en fugtig svamp til at tage op overskydende injektionsmørtel. Lad injektionsmørtel sidde for 24 til 48 timer før du bruger køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når ved hjælp af en våd sav.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com