Sådan dække en Drik Coaster at gøre det vandtæt

May 10

Sådan dække en Drik Coaster at gøre det vandtæt

En stor cirkulær vandmærke farvning et stykke af møbler kan være en skamplet for byen, men det er også helt kan undgås. Hvis du er vært for en indsamling eller et middagsselskab, vil du have masser af coastere på hånden. Dog coastere undertiden mister deres vandafvisende over tid – eller kan ikke have det til at begynde med, hvis de er lavet af læder, papir eller card stock. Enten måde, du kan dække dine coastere i beskyttende materiale, der stadig udstillingsmontre deres design.

Instruktioner

•Lay et ark laminering papir på flad overflade. Fjern den beskyttende opbakning, og forlade den klistrede side vender opad.

•Sæt en coaster opad på den nederste højre hjørne af laminering papiret. Linje op kanterne af coaster, så de matcher laminering papirets kanter. Glat ud nogen rynker i den laminering papir før du fortsætter. Hele bunden af din coaster er nu knyttet til laminering papiret.

•Lift coaster, med hele undersiden stadig fast til laminering papiret, og vend det, så den laminering papir nu ombrydes omkring hvad der engang var den øverste side af coaster. Den nederste side af coaster, er omfattet i laminering papir, nu vender opad. Dit mål er at ombryde coaster helt i laminering papir på toppen og bunden.

•Lift coaster igen så laminering papiret ombrydes omkring coaster én gang mere. Skære væk overskydende laminering papiret med skarpe saks, så har du rene kanter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com