Sådan dække en forfængelighed skammel

April 28

Sådan dække en forfængelighed skammel

En forfængelighed skammel er en kort, små polstret sæde traditionelt brugt foran damer forfængelighed. På grund af deres højde, er de ofte anvendes som fodskamler eller ekstra siddepladser i soveværelser eller andre områder i hjemmet. Den oprindelige stof på forfængelighed afføring, men ofte er dateret eller i strimlet forfald. Opdatere stoffet hurtigt og let til et udvalg, der passer bedre til din egen stil og smag, og gøre din forfængelighed afføring en møbler stykke for at være stolt af.

Instruktioner

•Drej din forfængelighed afføring op og ned og Find skruer på undersiden, der holder det øverste stykke af afføring på plads. Fjern hver af disse skruer med din skruetrækker. Afsat skruerne på et sikkert sted.

• Skub den øverste del af forfængelighed afføring op og ud af rammen. Omhyggeligt unwrap stof fra det øverste stykke af afføring, være omhyggelig med ikke at rip eller rive det hvis det er muligt. Placer den øverste stykke til side.

•Lay din nye stof højre side ned på en hård overflade. Placer din gamle stof på toppen af din nye stof. Flade ud den gamle stof så vidt muligt ved hjælp af dine hænder. Placer brevpressere omkring kanterne af den fladtrykte gamle stof til at holde det flade og på plads på det nye stof. Spore omridset af den gamle stof på det nye stof.

•Fjern brevpressere og den gamle stof fra den nye struktur og skåret ud den nye stof på den linje, du har tegnet.

•Center stykke af nyt stof over det øverste stykke af din forfængelighed afføring. Justere stoffet, indtil det er placeret præcis som du ønsker. Holder stoffet på plads med dine hænder og vende det øverste stykke op og ned.

•Staple stof på plads i midten af den ene af undersiden kanterne af det øverste stykke af afføringen.

•Gør det øverste stykke af afføringen over til glat stof og spænd det; flip dette stykke igen og Hæft direkte over fra den side, du bare hæftes. Gentag på de andre to sider, stoppe mellem hæftning for at glatte dit stof over toppen af afføringen.

•Lay top afføringen stykke således at den korte side vender opad. Overskydende stof vil flok i hjørnerne. Start i det ene hjørne og samle dette stof mellem tommel- og pegefinger. Trække stoffet så stramt som du kan og Hæft det pænt på undersiden af den øverste stykke. Gentag med de andre 3 hjørner.

•Udskift toppen brik på rammen og skru den på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com