Sådan dække en køkken etageadskillelsen

April 3

Et køkken etageadskillelsen strækker sig fra loftet og giver et sted, hvor du fastgør kabinetter. Ofte findes i ældre huse, er denne arkitektoniske funktion ikke betragtes attraktivt for nogle. Der dækker dit køkken etageadskillelsen kan forbedre udseendet af området og give dekorative flair. Match din etageadskillelsen, der dækker materialer til resten af dit køkken indretning, så alt blander sammen uden problemer.

Instruktioner

Hæng kort, dekorative genstande på etageadskillelsen. Vedhæfte wire plade bøjler, og klip en samling af keramiske plader på plads på tværs af etageadskillelsen. Søm vævet kurve i træk på tværs af spektret. Hænge en linje af indrammede billeder eller malerier på tværs af etageadskillelsen, med hver enkelt røre næste for fyldigere dækning.

•Dæk etageadskillelsen ved at installere krone eller lignende type molding, udvider hele afstanden fra toppen af skabene til det punkt, hvor etageadskillelsen opfylder loftet. Vælge en finish, der blander med skabene så støbning ligner en forlængelse af dem.

•Dæk køkken etageadskillelsen med en kort gardin eller stof stykke. Måle dimensioner af etageadskillelsen, og skære en eksisterende gardin eller stof stykke til at passe. HEM top og bund for et færdigt udseende. Strækker sig over et gardin wire eller gardinstang på tværs af etageadskillelsen og hænge gardinet på plads.

•Tilføj et lag af flise på køkken etageadskillelsen. Fliser dækker etageadskillelsen og tilføje et element af tekstur. Skabe noget fra en detaljeret mosaik billede til en simpel keramisk flise mønster, afhængigt af dine præferencer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com