Sådan dække en køkken mur

September 1

Ligesom de fleste væggene i dit hjem, kan en køkken mur dækkes i en række forskellige måder. Mange boligejere kan håndtere installationen af nogle af de mest almindelige køkken vægbeklædning på egen hånd. Disse fælles belægninger omfatter maling, tapet og fliser. Hvis du ønsker at dække en køkken væg i dit hjem, bestemmer den metode du bruger til at dække muren korrekt anvendelse teknikker.

Instruktioner

Maling

•Dæk hårde hvidevarer, inventar og gulve i køkkenet med plast. Tape plast omkring gulvets kanter og kanter af inventar til at forhindre enhver maling fra at blive under plasten.

•Prime væggen. Brug en primer, der angiver, at det virker på typen materiale fra som køkken mur er lavet og arbejder med typen maling, du har købt. Børste primer på væggen i en tynd, selv pels, lad det tørre, børste på mindst én ekstra lag primer og tillade PRIMES væggen tørre helt.

•Paint væggen. Det er bedst at vælge en vandtæt maling finish i køkkenet, især hvis væggen er omkring ovnen eller vasken, som det vil være lettere at holde ren. Pensel et lag maling på væggen ved hjælp af et paintbrush til hjørner og kanter og en rulle til væggene. Gøre det muligt malingen til at tørre og inspicere farven. Hvis farven ikke er mørk nok, anvende en anden frakke og lad tørre. Tilføje et tredje lag, hvis det er nødvendigt at få den ønskede farve.

Tapet

•Measure det første område af den mur, du ønsker at dække med tapet fra top til bund. Skær et stykke tapet, der er 3 til 4 inches længere end del af væg, du måles.

•Våd bagsiden af tapet med en fugtig svamp, hvis det er selvklæbende. Hvis baggrunden ikke er selvklæbende, anvende tapet pasta på bagsiden med en spartel. Lad øverst 2 inches af papiret og nederst 1 til 2 inches af papir tør.

•Line tapet op med kanten af væggen eller toppen af papiret op med loftet eller enhver armatur, der sidder over området, som et kabinet. Skub derefter, papiret op, således at 2 inches hænge over toppen af området for at være tapetseres.

•Tryk på tapet mod væggen. Glat tapet med et tapet glattere, startende fra midten og gulvafslibning til siderne. Hvis du finder en stor luft lomme eller en klump i papiret, trække papiret væk fra væggen forsigtigt og genanvende for at sikre forbliver det glat. Hvis du finder mindre bobler senere, prik dem med en nål og glat dem flade.

•Trim fra toppen og bunden af papir med en hobbykniv. Derefter, skåret en anden strimmel papir, line mønstret på den anden strimmel op med mønstret på først og anvende papir med lim eller pasta, overlappende kanter af papiret af ¼ til 1/2 tommer. Gå over sømmene hvor tapetet møder med en søm roller, og tørre op alle pasta, der presser ud med en fugtig klud.

Flise

•Measure på væggen, hvor du vil installere flisen. Markere de samme målinger på et solidt gulv med malertape.

•Lay ud af design for dine fliser i området du markeret på gulvet. Hvis fliserne skal være så skåret til at passe ind i dit design, skal du bruge en flise for at foretage nedskæringer. Bruge flisen afstandsstykker for at forlade små mellemrum mellem fliser, således at fliserne ikke røre direkte.

•Ansigt over væggen hvor du vil installere fliser med groft sandpapir, indtil hele væggen føles ru at røre. Tør støv med en fugtig klud.

•Anvend en kridtstreg eller en blyant og niveau at tegne vandrette og lodrette linjer i midten af væggen.

•Spread flise selvklæbende over en del af væg omkring 3 til 4 fod torv med hakket murske, starter i midten af væggen i en kvadrant for krydsende linjer. Overføre fliser på væggen ved hjælp af det mønster, du har oprettet på gulvet.

•Spread injektionsmørtel over den flisebelagt væg, at trykke på injektionsmørtel ned mellem fliserne og aftørring overskydende med en cementmørtel float. Lad sæt til 20-30 minutter og vask ned fliser med en opvredet-out svamp til at fjerne eventuelle overskydende fugemasse på fliserne. Gentag indtil fliserne er rene. Tillad injektionsmørtel til tørre. Udfyld de ydre kanter af fliser, hvor fliserne mødes vægge, tællere eller apparater med caulk og tørre eventuelle overskydende caulk fra fliserne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com